Perioadele de criza trebuie sa fie abordate cu profesionalism. Pentru cei care activeaza in domeniul HoReCa, acest lucru este aproape imposibil. Pana la urma, orice restaurant, orice cofetarie si orice patiserie se bazeaza pe clienti.
O mica pauza data de blocajele date de pandemie poate sa fie un motiv in plus pentrru relansare. Antreprenorii HoReCa pot ivesti in frigidere profesionale, in aragazuri si alte echipamente de bucatarie care cresc eficienta in pregatirea preparatelor si de asemenea, isi pot renova restaurantul sau pot face un plan de bataie.
Noi venim in ajutorul antreprenorilor HoReCa, oferindu-le un nou brand de aparatura profesionala: Ilsa.

Ilsa, un brand italian cu o istorie bogata

Ilsa este un producator de echipamente frigorifice ( Vitri0ne frigorifice, frigidere, mese reci si mobilier de inox, etc) care din 1979 pana acum a reusit sa se impuna prin calitatea pe care o propune. Daca la inceput brandul italian procesa fier si otel, astazi produce echipamente de bucatarie de cea mai buna calitate, care asigura cateva avantaje de necontestat:

  • Sunt echipate cu tehnologii de ultima generatie. Astfel, eficienta este maxima, indiferent ca este vorba despre economia de curent si de alte resurse, sau pastrarea echipamentului intr-o stare optima.
  • Pot fi achizitionate la preturi atractive. Preturile echipamentelor Ilsa sunt cel putin decente. Acestea sunt optimizate in asa fel incat eficienta sa le justifice din plin;
  • Materialele folosite la constructia echipamentelor sunt de cea mai buna calitate. Acesta sunt realizate din otel inoxidabil si sunt montate intr-o fabrica de 12000 de metri patrati.
De interes:  Nicio competiție fără medalii! Orăvițenii de la Titans Fight Team, din nou pe podium!

Poti comanda electrocasnicele si echipamentele Ilsa din magazinul nostru

Daca echipamentele Ilsa te-au convins, le poti comanda din magazinul Techstore.ro. Cu o istorie de 10 ani, proiectul Techstore a reusit sa devina un partener de nadejde pentru antreprenori, deoarece aduce branduri mari  ( Bertazzoni, Hitachi, Haier, TechnoGas, etc) la preturi mai mult decat decente.

Apeland la magazinul nostru vei putea beneficia de servicii de cea mai buna calitate, atat atunci cand vine vorba despre comunicarea cu noi si sfaturile pe care ti le oferi, cat si atunci cand vine vorba despre livrare sau dacae ste cazul, despre retur.

In orice business HoReCa sunt importante echipamentele. Daca ai echipamente de cea mai buna calitate, sansele de a te putea bucura de ele pe termen lung si de a economisi sunt mari, iar sansele de a trece cu bine peste pandemie sunt de partea ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.