Spectacol și multe goluri în Liga a IV-a. Progresul Ezeriș și Rapid Buchin sunt fruntașele celor două zone

Meciuri spectaculoase și foarte multe goluri am consemnat în etapa a patra a Ligii a IV-a, zona Oravița. De 28 de ori a poposit mingea în plasă, media ofensivă fiind de 7 goluri pe meci în această rundă. Etapa a fost favorabilă echipelor vizitatoare, oaspeții reușind să se impună în trei dintre cele patru partide disputate. Iată rezultatele înregistrate:
CSO Anina – CS Moldova Nouă 2-3
Croația Clocotici – Steaua 2018 Prigor 12-2
Metalul Bocșa – Progresul Ezeriș 0-2
Nera Bozovici – Voința Lupac 1-6
În clasament conduce aici formația Progresul Ezeriș, cu 12 puncte din 4 meciuri, secondată de Voința Lupac, care are 9 puncte din trei jocuri.
Ploaie de goluri și în zona Caransebeș. Dintre cele 24 de reușite ale rundei, nu mai puțin de 10 au căzut în meciul dintre Slatina Timiș și Magica din Caransebeș, gazdele reușind să câștige cu scorul de 6-4. În aceeași rundă s-au mai înregistrat rezultatele:
Soimii Oțelu Roșu 2015 – AD Mediam Mehadia 3-1
Agmonia Zăvoi – Era S Comexim Caransebeș 1-3
Bistra Glimboca – Rapid Buchin 1-5
Conduce în clasament Rapid Buchin, cu 12 puncte, urmată de ACS 2017 Slatina Timiș, care are 9 puncte în cont.
În ambele zone, etapa a 5-a e programată în weekend, dar până atunci se va mai disputa o restanță. Mâine, de la ora 16.00, Metalul Bocșa va întâlni formația Voința Lupac, într-un joc care contează pentru etapa a doua a zonei Oravița. Deși bocșenii sunt gazde, partida se va juca la Lupac, deoarece Metalul nu are posibilitatea de a juca pe stadionul din Bocșa. În aceste condiții, s-a convenit ca partidele de acasă ale Metalului să se dispute la Lupac.

De interes:  Un nou candidat la Primăria Timișoara. Pe vremuri, a fost viceprimar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.