Te gandesti sa schimbi faianta?

Daca va ganditi ca gresia si fainta din casa dvs. arata putin invechite, grunjoase sau nu mai au culoarea initiala, ar putea fi momentul sa incercati un nou model. Primul pas pentru a face cumparaturi  este sa va pastrati in mintea dvs. modelele de pardoseli si suprafete care v-au atras atentia in casele prietenilor, in imagini online, etc. Este mai usor si comod sa ramanem la faianta cu care a venit cu casa atunci cand a fost achizitionata, cu toate acestea innoirea poate face o diferenta durabila in stilul casei.

Unde se poate folosii ?

Faianta este folosita in multe camere din intreaga casa. In cele mai multe cazuri, se gaseste in bai, dusuri, bucatarii,cai de intrare, blaturi . Faianta este, de asemenea, folosita si in aer liber pe partea caselor, teraselor si decorativ de-a lungul curtilor. Folosirea unei fainate bune, cum ar fi fainata Stracciatella poate aduce diferite avantajele dintre care cele mai importante sunt usurinta cu care se curata,durabilitatea si aspectul elegant oferit caseicasei.

Culoare si nuanta

Faianta este vanduta in mai multe culori, oferind cumparatorilor flexibilitatea de a gasi stilul cel mai potrivit pentru fiecare camera. Culoarea poate fi solida, texturata sau poate adauga diferite detalii si modele. Exista diferite modalitati de a face culoarea faiantei sa functioneze in avantajul dvs. De exemplu, faianta alba, daca este ingrijita corespunzator, poate oferi bailor un aspect proaspat si curat. Pe de alta parte, gresirea unei pasarele aglomerate cu dale de marmura neutre maro poate ascunde bine murdaria pana cand este maturata. Faianta intunecata este folosita in mod popular in spate in bucatarii, adaugand adancime si un stil elegant zonei de gatit.

Forma

Placile au mai multe forme de baza, inclusiv patrate, dreptunghiuri, hexagoane, diamante si triunghiuri. Fiecare forma confera un aspect distinctiv suprafetei pe care o acopera. Patratele mai mici se gasesc de obicei in bai, dreptunghiurile pot oferi un aspect retro bucatariilor dar in final preferinta dvs. de stil va conduce la alegerea formei.

Dimensiunea

Placile au, de asemenea, dimensiuni diferite, mari si mici. Ce trebuie luat in considerare atunci cand alegeti dimensiunea placilor este ca, in general, placile mai mari sunt mai usor de asezat si dureaza mai putin timp, in timp ce placile mai mici au nevoie de mai mult timp si atentie pentru a fi asezate.

 

De interes:  Sistemul David: cum sa te recuperezi cu ajutorul solutiilor robotizate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.