tabla magnetica

Indiferent ca sustii o conferinta sau ca prezinti colegilor de birou o noua strategie, o tabla magnetica te ajuta sa mentii gradul de implicare si interactivitate la cote maxime. Nu este important doar ce stii, ci si modul in care prezinti ideile tale. Pentru ca munca in echipa sa fie productiva si placuta, o tabla magnetica de pe www.viamond.ro este tot ce ai nevoie! O poti folosi de fiecare data cand vrei sa pui accentul pe anumite idei sau cand vrei sa stabilesti obiective clare, intrucat aceasta este unul dintre instrumentele care nu ar trebui sa lipseasca din niciun birou.

Mai mult decat atat, o tabla magnetica poate fi montata usor pe pereti, avand sisteme de prindere foarte solide. Fiind confectionata din mai multe straturi de materiale feromagnetice vopsite cu substante speciale si intercalate cu straturi de carton, pe aceasta tabla magnetica poti lipi magneti sau post-it-uri care sa te ajute in prezentare sau sa iti inveseleasca biroul. Pe cat de usor poti scrie pe ea, pe atat de rapid poti sa stergi fara sa lasi urme.

Iata cateva moduri in care poti folosi o tabla magnetica:

Tabla magnetica – o noua oportunitate de comunicare

Cu ajutorul acestui instrument poti publica activitati sociale sau evenimente care vor avea loc dupa orele de program. Aceasta tehnica ii va incuraja pe angajati sa comunice mai mult unul cu celalalt si ii va motiva sa duca pana la capat tot ce ai propus. De asemenea, poti vizualiza mai usor fiecare actiune notata pe tabla magnetica.

O tabla magnetica te ajuta sa iti motivezi angajatii

Nivelul de motivatie al angajatilor influenteaza atat rezultatele, cat si productivitatea acestora. Angajatii demotivati sunt apatici si lipsiti de energie, pe cand cei care au un nivel ridicat al motivatiei afiseaza un comportament entuziast. Conform studiilor, angajatii sunt motivati atunci cand realizarile lor sunt incluse pe panourile de informare. Iar in acest sens, poti folosi o tabla magnetica pe care sa afisezi rezultatele acestora.

Sesiuni de brainstorming eficiente

Fiecare angajat doreste sa se simta implicat in dezvoltarea organizatiei si sa se simta valorizat. Crearea unui context in care membrii echipei sa-si manifeste liber punctul de vedere ii va ajuta sa isi consolideze stima de sine si sa fie mai responsabili. Astfel ca, prin sedinte de brainstorming poti interactiona usor si eficient, iar folosindu-te de o tabla magnetica in timpul sedintei vei putea transmite cu usurinta mesajul tau.

Retii informatia mai usor

In momentul in care iti prezinti ideile fara sa ai un suport tehnic, este posibil ca echipa ta sa nu retina in totalitate toate informatiile transmise. In schimb, daca folosesti o tabla magnetica, acest lucru nu se va intampla, deoarece cu acest instrument atragi atentia.

Viamond.ro iti pune la dispozitie o gama completa de produse pentru comunicare si prezentare, de la tabla magnetica pentru conferinte, prezentari si traininguri, pana la tabla magnetica cu rama de lemn sau aluminiu si multe altele. Tabla magnetica este usor de integrat in spatiul de acasa, de la birou sau de la scoala, asadar intra pe Viamond.ro si profita de cele mai bune oferte de pret!

De interes:  Victor Ponta şi Nicolae Bănicioiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.