Chiar dacă la o ședință recentă a primit un buchet de flori de la primarul Felix Borcean cu ocazia aniversării zilei de naștere, inspectorul școlar general adjunct, Codruța Cristescu, solicită executivului Primăriei Caransebeș să-și dea interesul mai mult când vine vorba de siguranța elevilor. Nu de alta, dar municipalitatea va răspunde în cazul unui accident nefericit.

În calitate de profesor și fost director adjunct, Codruța Cristescu știe foarte bine problemele cu care se confruntă fosta Școală Gimnazială Nr. 8, care acum aparține de Colegiul Național „Traian Doda”. Consilierul local PSD a ridicat problema unui spațiu deloc prietenos cu elevii, care se află chiar în curtea școlii, lipit de muzeul din municipiul Caransebeș.

Pe parcursul școlii, gardianul mai mult stă în acea zonă ca să nu lase elevii acolo, pentru că nu știi când se pot prăbuși părți din acoperiș sau alte componente ale acelei clădiri distruse. Pică toate geamurile, noi am mai încercat, personalul de la întreținere a mai dat jos geamurile care stăteau să cadă, dar este foarte periculos, acolo totul stă să cadă”, a menționat Codruța Cristescu.

De interes:  Cele mai importante motive pentru a lucra cu o firma de curatenie

Consilierul PSD a solicitat sprijinul administrației publice locale de împrejmuire a clădirii, pentru ca măcar copiii să nu mai fie tentați să ajungă în acea zonă.

După noul CF am văzut că această fostă sală de sport este a școlii, a orașului. A avut și destinație de atelier de tâmplărie, dar acum este o paragină, nu se poate să nu ne gândim la copii, pentru că până la urmă noi răspundem”, a mai specificat Codruța Cristescu, consilier local și inspector școlar adjunct în cadrul ISJ Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.