Studentnews.info – site-ul de top al studentilor din Romania

Studentnews.info este un proiect original, inedite, menit sa usureze viata complicata a studentilor din Romania. Platforma creata initial pentru a furniza un plus de distractie, s-a maturizat si ca capatat o nota mai serioasa… Astfel ca barfele si perlele amuzante sunt completate cu informatii utile valoroase tinerilor care doresc sa se dezvolte, sa evolueze si sa se descopere.

Studentnews.info la inceput…

Platforma a fost creata in 2018 de Eduard Moraru, un tanar antreprenor masterand,ca un proiect experimental,  si initial a reprezentat o sursa de divertisment, de aflare a ultimelor barfe studentesti, a perlelor si zvonurilor legate de viata din camin.

Interactiunea constanta cu tinerii  si cererile numeroase ale acestora l-au facut pe creator sa redefineasca conceptul si sa adauge o nota mai serioasa. Astfel noua structura permite descoperirea in scurt timp a unui volum impresionant de informatii de la detalii simple legate de entertainment la cele cu privire de disponibilitatea locurilor in camine, a ultimelor joburi pentru studenti, a hartilor cu cladirile facultatilor si chiar informatii legate numerotarea salilor ase. Toate acestea nu fac decat sa simplifice viata si asa complicata a studentilor. Daca in ani terminali tinerii au o oarecare maturitate si cunostinte ample legate de “viata de student” bobocii, in special cei din tara, se pot considera pierduti, in lipsa acestor informatii!

De interes:  5 moduri in care cursurile dans pot combate depresia

Studentnews.info un proiect care valorifica timpul

Platforma este acum structurata logic, si astfel informatiile de interes pot fi accesate in cel mai scurt timp. Fiecare categorie este conceputa in interesul studentilor, astfel ca aspectele legate de cursuri, examene, modalitati de plata a taxelor, viata in camine si pozitionare a cladirilor facultatilor se dezvaluie printr-un simplu click.

In categoria “Umor” pot fi descoperite ultimele barfe si ironii legate de activitatea studentilor, a profesorilor si a celor care fac ca viata din camine sa fie mai excitanta, mai bogata in evenimente.

Categoria Joburi este menita sa ii indrume pe tineri si sa ii ajute sa capete experienta, sa se sustina financiar si sa descopere pasiuni. Ofera oportunitati de dezvoltare personala prin programele de intership si workshopurile pe care le promoveaza. Fiecare tanar are posibilitatea de a-si perfectiona aptitudinile si de a se depasi prin solutiile propuse. Mai simplu, mai usor, mai rapid astfel pot fi gasite de tineri din camine informatiile care prezinta interes.

De interes:  Ce inseamna Aditia Osoasa?

In categoria Facultati, se gasesc resurse si informatii actualizate legate de cursuri, programe, facultati, cai de acces, specializari s.a. O singura categorie, timp valorificat la maxim!  Fiecare click permite optimizarea timpului, insa ofera solutii pentru a evita drumurile inutile si  ocolisurile ce duc la  intarzieri nejustificate.

Viata de student nu inseamna doar cursuri si examene, ci si distractie, prietenie, conectivitate.  Tot studentnews.info este platforma care ofera solutii de entertainment pentru tinerii cu interese comune. Paginile de FB si Instagram create aduc laolalta tineri cu pasiuni comune, deci sunt instrumente ce duc la realizarea unor prietenii stranse.

Dezbateri, controverse, pasiuni comune, stiri, informatii, evolutie, dezvoltare, autodepasire, anxietate, prietenie, bucurie, tristete, apartenenta, informatie, acestea sunt doar cateva dintre aspectele ce se regasesc in acest proiect unic, creat pentru studenti!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.