Voleibalistele de la CSM Lugoj au început partidele de verificare cu un prim test jucat săptămâna trecută, iar acum vor participa la un turneu de trei zile la Cluj. Bănățencele vor juca anul acesta pentru prima dată în Cupa Challenge și au avut un test acasă cu Linamar Bekescsaba, iar în Ardeal vor da piept și cu rivale din Divizia A1.

Sâmbătă, Lugojul a jucat acasă cu unguroaicele din Bekescsaba. Meciul s-a terminat după 2-2 pe seturi, lucru imposibil într-o partidă oficială. Unguroaicele au luat primul set cu 25-22, pentru ca apoi lugojencele să câștige următoarele seturi la scorul de 25-17 și 25-23. Setul patru a revenit tot gazdelor, după 25-17. CSM Lugoj a început meciul cu Balintoni la coordonare, Petre și Roman centri, Cauc și Ignjic, extreme, Kocic libero și Popa, libero. Au mai jucat Petria, Albăstroiu și Panțiru. Au absentat junioarele Popa și Bărbulescu, după ce ambele au jucat pentru naționala României la Mondialul U18.

De interes:  „Îi propun primarului Popa să-i achite doamna Dăncilă și pierderile de la Custom, nu doar gazul pentru școli!”

Săptămâna aceasta, de vineri până duminică, CSM Lugoj va fi la un turneu amical la Cluj. Vineri, de la ora 16.00, au primul meci, cu CSM Târgu Mureș. Sâmbătă, de la 18.30, vor juca cu U NTT Data Cluj, iar duminică, de la ora 10.00 dau piept cu unguroaicele de la Jaszbereny. Lugojul va organiza săptămâna viitoare un turneu pe teren propriu, la care sunt invitate U NTT Data Cluj, campioana Serbiei OK Zeleznicar Lajkovac și campioana României Volei Alba Blaj.

Sursa foto: facebook.com/CSM-Lugoj-volei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.