STUPID. Gata vacanța, se închide și ștrandul! Un regulament făcut pe genunchi pune lacătul pe baza de agrement a Lugojului!

Inaugurat în această vară, în data de 14 iunie, Ștrandul Municipal Lugoj își va închide porțile duminică, 1 septembrie. Asta din cauza unei hotărâri de Consiliu Local, care prevede ca singurul loc de agrement al lugojenilor să funcționeze în perioada 1 mai-1 septembrie!

„În ședința Consiliului Local din data de 28 februarie a acestui an, a fost aprobată hotărârea privind regulamentul de organizare și funcționare a bazelor de agrement Ștrand și Bazin Acoperit care prevede că ștrandul va funcționa anual din data de 1 mai până la data de 1 septembrie.”, explică Angelica Rus, purtător de cuvânt al Primăriei Lugoj.

Lugojenii urmau să treacă de la ștrand la noul bazin acoperit, după închiderea bazei de agrement exterioare. Însă administrația locală nu se știe data exactă în care acesta se va deschide, reprezentanții Primăriei spunând că mai sunt 5% din lucrări de executat.  

„Nu pot să spun cu exactitate pentru că nu depinde de noi 100%. Așteptăm soluția tehnică de la proiectant, care trebuie să vină în cursul luni septembrie, iar după urmează procedura de licitație pentru restul rămas de executat. Sunt chestiuni tehnice care nu țin neapărat de Primărie, pot apărea contestații, mai e rămas ceva de executat, dar nu se poate decât cu urmarea tuturor pașilor legali. Până am ajuns aici, la situația actuală, am avut o grămadă de lucruri de descâlcit, din cauza insolvenței firmei constructoare, dar asta e, mai sunt câțiva pași, eu sper să îi rezolvăm cât mai repede.”, a declarat viceprimarul Cristian Galescu.

De interes:  Mesaje de Paste

Primăria Municipiului Lugoj a transmis că nu există posibilitatea prelungirii programului de funcționare, chiar dacă temperaturile de afară sunt în continuare caniculare, dar este posibil ca anul viitor ștrandul să fie deschis până la jumătatea lunii septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.