Pudrele proteice  sunt o modalitate rapidă de a vă asigura că organismul dvs. este hrănit și mulțumit. Oamenii le folosesc din mai multe motive – pentru a pierde în greutate, pentru a îmbunătăți performanțele sportive, pentru a construi masa musculară și pentru o stare de bine generală.

Tipuri de proteine

Proteina din zer, utilizata de produsul Chocolate slim, este una dintre cele mai utilizate proteine ​​și este cea mai bună pentru consumul de zi cu zi. Conține toți aminoacizii esențiali și este ușor digerata. Acesta ajută la creșterea energiei și poate reduce nivelul de stres. Izolatele și concentratele din zer sunt cel mai bine de utilizat după un antrenament.

Punctul în care s-a obținut sinteza maximă de proteine ​​musculare la nivelul mușchilor noștri a fost denumit „efectul muscular complet”. Ideea este că sinteza proteinelor musculare este crescută doar în jur de 90-120 minute după ingerarea proteinei, înainte de a reveni la normal. Acest lucru este chiar în ciuda aminoacizilor care continuă să fie disponibile în fluxul sanguin, stimulând sinteza proteinelor musculare în continuare.

De interes:  8 motive temeinice pentru care ar trebui sa luati in considerare achizitionarea unei camere de bord

Acest lucru a determinat unii oameni să sugereze că există o cantitate fină de proteine ​​pe care mușchiul o poate folosi într-o singură ședință și că ar trebui să lăsăm ca nivelurile de aminoacizi din sânge să revină la nivelurile de bază înainte de următoarea masă. Această observație a provenit din cercetări care au investigat proteina din zer. Proteina din zer este unică prin faptul că nivelurile sale de aminoacizi apar și ating maxim în fluxul sanguin rapid și doar pentru o perioadă scurtă de timp după ingestie. Zerul este considerat o proteină cu acțiune rapidă.

Însă cercetările au arătat că proteina din lapte (care conține proteine ​​cu acțiune rapidă și lentă) provoacă o sinteză susținută de proteine ​​musculare datorită unei eliberari mai lente de aminoacizi. Acest lucru aruncă în discuție ipoteza completă a mușchiului pe termen scurt. Acest lucru ar putea însemna că efectul complet asupra mușchului discutat în cercetările anterioare ar putea fi doar o caracteristică a proteinei din zer – poate datorită capacității sale de a fi absorbit rapid. Și, în timp ce oxidarea aminoacizilor (descompunerea aminoacizilor pentru energie) crește cu o cantitate de proteine ​​

De interes:  Tradiții și obiceiuri de Sărbătoarea Mucenicilor

Așadar, consumul a mai mult de 20 g de proteine ​​într-o singură ședință ar putea să nu fie o pierdere la urma urmei – mai ales dacă mănânci surse alimentare complete și nu bei doar shake-uri proteice din zer ca Chocolate Slim toată ziua. Prin urmare, experții recomandă că consumul a 0,25 g de proteine ​​pe kilogram – sau 20-40 g pe masă este optim pentru majoritatea oamenilor, ceea ce reprezintă un pic mai mult decât cantitatea necesară pentru stimularea sintezei proteinelor musculare.

Un alt tip de proteina utilizat este proteina de soia, aceasta fiind o altă alegere comună. Aceasta ajută la reducerea nivelului ridicat de colesterol și poate ușura simptomele menopauzei pentru unele femei. De asemenea, poate ajuta la osteoporoză, ajutând la construirea masei osoase, cu efecte mai slabe pe construirea masei musculare.

Potrivirea unei pulberi la nevoile tale. Iată câteva orientări generale, bazate pe rezultatele pe care le căutați:

Construirea de masa musculara

Pentru creșterea mușchilor, alegeți o pudră proteică cu o valoare biologică ridicată (o valoare care măsoară cât de bine poate absorbi și utiliza  proteina organismului). Izolatele din proteine ​​din zer sunt cele mai bune opțiuni, printer acestea numarandu-se si produsul Chocolate Slim.

De interes:  Desfășurare de forțe în Parcul Tricolorului din Reșița [FOTO]

Pierdeți în greutate

Pentru pierderea în greutate, alegeți shake-urile fără zaharuri sau dextrine / maltodextrine (îndulcitori obținuți din amidon) cum este si cazul produsului Chocolate Slim. Nu-i alegeți pe cei cu adaos de aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA), deoarece contribuie la promovarea creșterii musculare și creșterea în  greutate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.