7 idei de tratament cadou de la Lotus Premium Spa pentru un ten radiant chiar și în sezonul rece

 

Indiferent că ești femeie sau bărbat, în timpul sezonului rece, nevoia unei îngrijiri corespunzătoare a pielii tenului tău devine necesară. Frigul, vântul și schimbările de umiditate pot avea un impact semnificativ asupra sănătății și aspectului pielii noastre.

Deci dacă ești în căutarea unor cadouri care să încânte și să îngrijească în acel timp persoană căruia îi vei dărui un astfel de cadou, fie femeie fie bărbat, iată 7 idei de tratamente pe care le regăsești în centrele Lotus Premium Spa din București și Otopeni, care îi vor oferi persoanei respective o piele radiantă și sănătoasă chiar și în mijlocul iernii. Sau ție, de ce nu?

Tratament facial Spa de întinerire

Nu există nimic mai reconfortant decât un tratament facial București la un centru Spa premium unde sa simți răsfățul la fiecare pas.

Acesta tratament implică îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii iar apoi se utilizează o mască specifică pentru a trata problemele comune ale pielii.

Un astfel de cadou oferă nu doar beneficii pentru piele, ci și o experiență de relaxare totală.

De interes:  Mozaic etnic și cultural, sub steagul USR Moldova Nouă!

Tratament Anti Age

Orice persoană își dorește să își păstreze frumusețea și tinerețea pentru cât mai mult timp iar un tratament anti age, care de obicei se adresează persoanelor peste 40 de ani are rolul de a estompa ridurile fine.

În același timp un astfel de tratament stimulează producția de colagen și elastină și menține așa dar aspectul tânăr și sănătos al pielii.

Tratament de rejuvenare facială

Dacă vrei să îi oferi unei persoane dragi un ten mai luminos și o piele mai fermă mai elastică și mai tonifiată, acest tratament este perfect. Este un tratament non-invaziv care îi oferă pielii un aspect de reîntinerire după doar câteva ședințe.

Tratamentul de rejuvenare facială are la bază radiofrecvența multipolară care are rolul de a stimula în profunzime țesuturile moi de sub piele facilitand astfel producerea de colagen.

Tratament de întinerire cu mezoterapie virtuală

Dacă persoana căreia îi vei dărui acest cadou este o persoană care iubește inovația,ei bine acest tratament reprezintă una dintre cele terapii care acționează la nivelul dermului și permite introducerea unor substanțe active care tratează semnele îmbătrânirii.

De interes:  Atac la premier. „Prelungește în mod iresponsabil criza guvernamentală!”

Acest tratament se realizează cu ajutorul unui aparat special care împinge ingredientele active din cocktailul cosmetic în straturile profunde ale pielii.

Tratament facial de hidratare

Pentru că în sezonul rece pielea suferă cel mai mult de deshidratare un astfel de tratament este perfect pentru a fi dăruit cadou deoarece hidratează în profunzime tenul.

În timpul acestui tratament se folosesc produse cosmetice profesionale și aparatură de ultimă generație Care este dedicată nu doar hidratarii ci și oxigenări în profunzimea tenului pentru a te bucura la final de același aspect luminos și întinerit.

Brightening Facial

Dacă știi că persoana căreia vrei să îi oferi un astfel de cadou are probleme cu tenul și își dorește în același timp acel aspect de ten perfect și alb, atunci acest tratament poate fi ceea ce are nevoie pentru uniformizarea tenului și luminozitate.

Tratament de microneedling

Microneedling-ul, cunoscut și sub numele de “terapia cu ace”, nu este doar o procedură, ci o adevărată revoluție în lumea dermatologiei estetice.  Aesta stimulează producția de colagen, acea substanță magică responsabilă pentru tonusul, textura și fermitatea pielii tale.

De interes:  Pană la anvelope în timpul unei vacanțe? Cum să gestionezi situațiile neprevăzute

Aparatul folosit este dotat cu ace fine, care produc microînțepături superficiale multiple. Deși poate părea înspăimântătoare la început, să știi că această procedură nu doare așa cum ai putea crede.

Aceste microînțepături acționează ca un semnal pentru piele să producă mai mult colagen, elementul cheie pentru a preveni și inversa semnele îmbătrânirii. Și uite așa, într-o sesiune, pielea ta se transformă într-un câmp de luptă împotriva ridurilor și a pierderii de fermitate.

Toate aceste tratamente și multe altele cât și saună, masaj, sau diverse alte ritualuri spa te așteaptă în centrele noastre de lux Lotus Premium Spa unde te poți răsfăța atât tu cât și cei dragi ai tăi în sezonul rece și nu numai.

De asemenea poți oferi toate aceste tratamente și orice alte servicii din centrul nostru sub forma unor vouchere cadou pe care cei pe care îi iubești le pot utiliza așa cum își doresc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.