echipamente horeca
echipamente horeca

Un furnizor profesionist de echipamente HoReCa, asa cum este Fresco Expert, ofera clientilor sai nu numai produse de cea mai buna calitate, exclusiv de la branduri renumite la nivel international si dotate cu tehnologie de ultima generatie, ci si servicii integrate pe masura.

Proiectul Fresco, care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992, furnizeaza echipamente de bucatarie calda, cuptoare profesionale, echipamente frigorifice, de spalare vase, de preparare, aparate profesionale de cafea, mobilier inox neutru & ventilatie (HVAC). Totodata, oferta sa include echipamente de bar, pizzerie si brutarie, patiserie, cofetarie si gelaterie, fast food, linii de autoservire, echipamente de spalatorie profesionala si accesorii pentru echipamente de patiserie si catering.

Avand in vedere varietatea si versatilitatea echipamentelor HoReCa, simpla furnizare a acestora catre clienti, fie ca vorbim despre restaurante, cantine, autoserviri, baruri, benzinarii sau supermarket-uri, nu este suficienta. Pentru a se asigura ca acestea vor fi utilizate la potentialul maxim si nu se vor defecta inainte de expirarea duratei indelungate de viata, Fresco ofera inclusiv servicii de consultanta, proiectare, training, livrare, montaj si servicii post-livrare.

De interes:  Noul teren de fotbal iși așteaptă jucătorii la Moldova Nouă!

Iata, in continuare, pe larg, care sunt serviciile oferite de furnizorul sus-numit pentru echipamentele HoReCa pe care le comercializeaza:

1. Consultanta si proiectare

Experienta de peste 25 de ani in dotarea cu echipamente HoReCa a bucatariilor profesionale si spalatoriilor face ca, astazi, Fresco Expert sa poata creiona rapid un plan realizabil pe hartie, care sa se transforme in timp in rezultate vizibile. Aceasta companie este alaturi de clienti inca din faza de proiectare, trecand impreuna prin toate etapele pana la punerea in practica, dar si prin intermediul serviciilor post-vanzare.

In aceasta categorie, intra auditul proiectului si consultanta, proiectarea tehnica si CAD, dar si oferta comerciala si tehnica. In cadrul acestor etape, se vor realiza inspectia tehnica la sediu, montajul echipamentelor HoReCa, in conformitate cu prevederile HACCP si DSV, dar si stabilirea serviciilor post-vanzare si a clauzelor de livrare-receptie.

2. Asistenta tehnica

Proiectul Fresco asigura asistenta tehnica, mentenanta preventiva si corectiva pentru echipamente HoReCa la nivelul intregii tari, in peste 1.500 de locatii. Angajatii acestui furnizor au intreaga pregatire profesionala necesara pentru a interveni si a remedia orice defectiune, asigurand servicii in nu mai putin de 16 orase din Romania.

De interes:  O autocisternă s-a răsturnat pe autostrada A1 !

Mentenanta preventiva presupune pastrarea echipamentelor in limitele optime de functionare, dar si prelungirea duratei de viata a acestora; asistenta corectiva se ocupa de interventii rapide si profesionale, pentru remedierea in cel mai scurt timp a oricarei defectiuni survenite la echipamentele HoReCa; iar partea de piese si logistica se refera la furnizarea de componente de schimb originale si interventii la sediul clientului.

In functie de preferintele si necesitatile dumneavoastra, dar si de marimea si bugetul business-ului dumneavoastra, puteti opta pentru un pachet Standard, Smart, Premium sau Premium+. Acestea difera in functie de tipul echipamentelor HoReCa acoperite, de numarul de revizii tehnice pe an etc.

Fresco Expert are la activ peste 950 de proiecte gastro in hypermarket-uri si FMCG, peste 300 de bucatarii profesionale si 100 de cantine industriale si linii de catering, dar si peste 25.000 de avize rezolvate, 1.000 de proiecte instalate si 1.500 de clienti in portofoliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.