tractari auto bucuresti

Servicii de tractari auto la preturi decente

Ca si sofer, indiferent daca conduci masina personala sau masina pe care firma ti-a oferit-o, este recomandat sa ai mereu la tine datele de contact ale unei firme de tractari auto si asistenta rutiera.

In caz de nevoie, este mult mai bine sa fii pregatit si sa ai deja pregatita o eventuala colaborare cu o firma de tractari decat sa astepti ore in sir pe marginea drumului in cautarea uneia. In plus trebuie sa stiti ca multe firme daca sunt apelate chiar atunci au tendinta sa profite si sa aplice tarife mai mari.

In cazul firmelor care ofera autoturisme angajatilor, cea mai convenabila varianta este un contract de prestari serviciii cu o firma care ofera servicii de tractari.

Oferta firmelor de tractari si asistenta rutiera care presteaza stfel de servicii este diversificata si trebuie sa alegeti ceea ce va ajuta mai mult atat la serviciile oferite cat si la preturi.

alegerea unei firme de tractari auto

Alegeti o firma de tractari auto autorizata

Cred ca numai este cazul sa inistam asupra celor care ofera servicii de tractari fara nici un fel de autorizatie si care s-au inmultit foarte mult in ultimii ani. Ei bine, aceste persoane sunt de evitat, nu ofera garantie si asigurare pentru serviciile oferite, iar in cazul aparitiei unor daune provocate de ei pe durata transportului sau incarcarii/descarcarii autoturismului va fi greu sa va recuperati banii. Daca optati totusi pentru serviciile lor trebuie sa fiti constienti si va asumati toate astea.

Firmele de remorcari detin asigurari care acopera costul reparatiilor in caz de daune provate pe durata transportului.

Ca in orice domeniu si in cazul acestor firme concurenta si oferta este destul de mare, trebuie sa alegeti o firma care este in apropierea voastra, astfel timpii de interventie si costurile vor fi categoric mai mici. Luati totusi in calcul aspectul sa asigure si acoperire nationala, in cazul in care plecati la un drum mai lung in tara si aveti nevoie de ei sa va poata ajuta.

Cauta online

Daca nu aveti deja recomandarea unei firme de tractari auto cautati informatii despre ea singuri, online. O firma serioasa detine website, pagina de facebook si google business unde poti gasi si parerile celorlalti despre ei. Nu alege la intamplare, aceste aspecte cum ar fi parerile celorlalti sunt foarte importante.

Alege o firma care are experienta in acest domeniu, personal calificat si gata sa intervina atunci cand ai nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.