Semnatura digitala, soluția pentru a semna rapid un volum mare de documente

Activitatea profesională desfășurată în sistem hibrid a făcut ca semnatura digitala, inclusă într-un soft resurse umane, să fie utilizată în tot mai multe organizații de pretutindeni. Această funcționalitate facilitează semnarea rapidă a unui număr mare de documente, și ajută la păstrarea lor în siguranță. Prin această metodă, nu mai este necesară deplasarea oamenilor pentru a semna documente de mână, care îngreunează întregul proces. De asemenea, nu mai este nevoie ca actele să fie trimise prin curier, astfel fiind eliminate costurile de transport.

Securitatea datelor, îmbunătățită semnificativ

semnatura digitala este mult mai sigură decât o semnătură de mână. Criptarea unui document cu o astfel de semnătură, disponibilă într-un soft resurse umane, înseamnă că un document nu poate fi alterat sau modificat fără a încălca validitatea semnăturii. În plus, autentificarea în mai mulți factori pentru a aplica o semnătură electronică aduce un grad de securitate sporit. Adoptarea pe scară largă a semnăturilor digitale în cadrul organizațiilor va reduce considerabil incidentele de securitate cibernetică.

De interes:  Implantologia dentară: află cele mai importante lucruri despre implanturi

Semnatura digitala, într-o creștere continuă

Odată cu evoluția tehnologiei, au apărut și noi modalități de a semna documente. Semnatura digitala, inclusă într-un soft resurse umane, este din ce în ce mai prezentă atât în organizații de mari dimensiuni, cât și în afacerile mici și mijlocii. Cu trecerea timpului, a crescut cererea pentru metode moderne și intuitive de a semna diverse documente. Conform unui raport apărut în toamna anului 2022, se estimează că piața semnăturii digitale la nivel global va crește de la aproximativ 5,5 miliarde de dolari în 2022 la 25,2 miliarde de dolari până în 2027, fiind un instrument digital care se va răspândi tot mai mult.

Soluție software pentru semnarea ușoară a documentelor

Atunci când ai la dispoziție un soft resurse umane complex, printre care și o semnatura digitala, ai parte de eficiență la nivelul întregii companii. Nu mai este nevoie ca un document să fie tipărit, semnat și apoi scanat. Eficiența instrumentelor digitale a dovedit în ultimii ani că întregul flux de semnare al unui document poate avea loc în întregime în format electronic.

De interes:  Smart Balon – specializati in decorarea petrecerii de majorat cu buchete din baloane cu heliu

În formatul de lucru hibrid, mulți angajați, manageri și specialiști HR s-au obișnuit să folosească soluțiile digitale în activitatea profesională de zi cu zi. Prin optimizarea fluxurilor de lucru cu o semnatura digitala, sau un soft resurse umane cu funcționalități multiple, organizațiile din fiecare domeniu de activitate pot schimba fundamental modul în care își gestionează procesele interne. În acest mod, se evită întârzierile și se reduce stresul și oboseala care apar din cauza unui volum de muncă mult prea încărcat. În cadrul unei companii, o semnatura digitala poate fi aplicată, spre exemplu, pe acte adiționale, adeverințe, și diverse documente interne. Pentru a realiza această procedură, trebuie urmați câțiva pași simpli de către persoanele cu funcții de conducere, specialiști HR și angajați.

Optează pentru o semnatura digitala ușor de aplicat

Gestionarea proceselor administrative se simplifică prin utilizarea unor aplicații intuitive și configurabile, așa cum este un soft resurse umane în care se regăsește o semnatura digitala. Aceasta poate fi aplicată într-un mod intuitiv pe diverse documente, și eficientizează procesele recurente de HR. UCMS by AROBS a dezvoltat True HR, un soft resurse umane cu 19 funcționalități distincte, printre care și o semnatura digitala. Pentru a afla detalii despre soluțiile software ale celor de la UCMS by AROBS, trimite un e-mail la sales@ucms.ro sau apelează numărul de telefon 0738 822 537.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.