Organigrama Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș va fi supusă dezbaterii în ședința extraordinară a Consiliului Local. În plenul ședinței este chemat managerul spitalului pentru a explica de ce este nevoie de modificarea organigramei.

Consilierii locali din Caransebeș se reunesc luni, de la ora 15.00, în ședință extraordinară în vederea dezbaterii mai multor puncte de pe ordinea de zi, printre care rectificarea bugetului local al municipiului Caransebeș și a listei de investiții pe anul 2019. Cu această ocazie vor fi numiți și reprezentanții în consiliile de administrație de la școlile de pe raza municipiului prin supunerea la vot a modificării hotărârii de Consiliu Local.

De asemenea, un punct important de pe ordinea de zi va fi o măsură pe care conducerea spitalului din Caransebeș ar trebui să o ia în vederea acreditării unității medicale și pentru care consilierii locali au solicitat în plenul ședinței din luna august prezența managerului Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș, Octavian Dena. Proiectul de hotărâre face referire la modificarea structurii existente, la completarea/actualizarea organigramei și la modificarea statului de personal din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș.

De interes:  De ce nu este usor sa alegi lenjeria de pat potrivita

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare va fi și propunerea primarului Felix Borcean de organizare a Festivalului „Serbările Caransebeșului 2019”, la sfârșitul săptămânii viitoare, în locul Serbărilor Cetății, cam o altă Mărie cu aceeași pălărie, însă deloc costisitoare, în opinia edilului urbei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.