Baschetbaliștii din Timișoara, la datorie pe perioada verii! Convocați la naționala Vulturilor și de tineret | Express de Banat

Ca în fiecare vară, echipele naționale de baschet sunt la datorie. Pe lista convocărilor pentru naționala de seniori, dar și la cea U20, se regăsesc câte doi jucători din Timișoara sau legitimați la SCM Timișoara. 

Naționala Vulturilor este antrenată de Tudor Costescu (foto). La seniori, selecționerul a anunțat deocamdată un lot extins, cu o listă preliminară de 23 de nume, din care vor fi alese 16. Pe lista mare se regăsește Dragoș Diculescu, de la SCM Timișoara, dar și timișoreanul Alexandru Olah, care în ultimul sezon a jucat în Belgia, la Kangoeroes Basket Mechelen. Naționala Vulturilor va juca în perioada 7-21 august patru meciuri contând pentru precalificările la Eurobasket 2021, cu Cipru și Slovacia, tur-retur. Reunirea echipei va fi la data de 21 iulie.

Echipa naționala U20 s-a reunit deja de duminică, la Sibiu. Sub comanda selecționerului Dan Fleșeriu se află Dragoș Diculescu și Alexandru Coconea, ambii de la SCM Timișoara. Tricolorii vor juca în perioada 12-21 iulie la Campionatul European Divizia B, în Portugalia, la Matosinhos. România e în grupa B, alături de Cehia, Bulgaria, Finlanda si Albania.

De interes:  Curs time management atat de util tuturor in viata

Sursa foto: frbaschet.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.