Scarile interioare lemn reprezinta designul perfect pentru interiorul oricarei locuinte

Timpul redus de realizare, precum si rezistenta scarilor interioare lemn reprezinta elementele de baza care stau la baza alegerii clientilor. Faptul ca lemnul este un material versatil care isi schimba rapid forma si se monteaza cu usurinta il face extrem de apreciat.

Daca esti in cautarea unei model de scari interioare lemn, la Stil Compact Design gasesti o oferta variata care te impresioneaza inca de la primul contact vizual. Expertii in domeniu te intampina cu o gama diversificata de solutii excelente in ceea ce priveste raportul pret-calitate.

Acestia respecta normele de constructie si sunt in masura sa te indrume corect cu privire la modelul care se potriveste cel mai bine in spatiul de interior. O echipa specializata iti ofera consultanta gratuita si iti pune la dispozitie solutia optima, in functie de spatiul disponibil.

O scara interioara din lemn este potrivita pentru orice tip de constructie, atat pentru spatiile rezidentiale cat si comerciale. Lemnul confera o rigiditate si rezistenta unica scarilor iar finisajele profesionale sunt cele care le pun cel mai bine in evidenta.

De interes:  Indrazneste sa visezi! Sperantele devin realitate intr-un studio de videochat din Bucuresti

Configurarea scarilor interioare de lemn poate fi facuta dupa un model deja existent pe site sau dupa preferintele proprii. Da dovada de un plus de originalitate si adu ceva unic in proiectul de scari interioare lemn.Tine cont de faptul ca realizarea masuratorilor trebuie facuta cu maxima atentie la detalii, pentru ca de aceasta depinde gradul de eficienta al produsului final.

Utilizeaza in mod cat mai benefic spatiul disponibil din casa si opteaza pentru modelul de scari care ti se potriveste cel mai bine. In functie de optiunea finala, echipa de experti determina cu exactitate forma si dimensiunea adecvata a scarii si te informeaza corect cu privire la timpul de proiectare si montare necesar.

Oferta de scari interioare lemn se remarca in special prin confortul si siguranta utilizarii. In ceea ce priveste latimea scarilor aceasta trebuie sa fie de minim un metru pentru a beneficia de securitate optima dar aceasta poate fi si mai lata daca spatiul permite. Numarul maxim de trepte pentru etaj este de 16 dar acesta poate fi mult mai redus daca spatiul este mai restrans.

De interes:  Optiune nelimitata in alegerea scarilor interioare de lemn extrem de durabile

O scara interioara de lemn este deosebit de rezistenta, si poate fi utilizata fara nici o problema pentru o perioada indelungata de timp, chiar daca este supusa unui trafic intens sau unei greutati excesive.

Pentru o siguranta sporita pentru copii, este indicat ca treptele sa fie unite sau sa fie prevazuta cu o foarte mica distanta intre ele. Balustrada reprezinta un element extrem de important in capitolul siguranta.Aceasta poate lua forme diferite dar se pot integra si alte accesorii in proiectul de decor pentru un plus de atractivitate. Balustrada are rol de sprijin, fiind foarte utila atat pentru cei mici cat si pentru cei mai in varsta.

Aderenta treptelor reprezinta un alt criteriu de siguranta iar lemnul este foarte des folosit la constructia scarilor de lemn din prisma caracteristicii sale de anti-alunecare. Mai multe detalii suplimentare despre activitatea de proiectie a scarilor si a modelelor disponibile acceseaza site-ul online www.designscari.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.