Modelele de scari interioare lemn sunt deosebit de variate insa toate se remarca prin inalta calitate, stil unic si un plus de rafinament.Toti cei care au in vedere constructia unei case cu etaj dar si cei care vor sa construiasca o mansarda trebuie sa ia in considerare optiunea de scari interioare de lemn.

Acestea reprezinta alegerea optima in ceea ce priveste modul in care se face legatura intre parter si etaj. Lemnul este o optiune demna de apreciat in constructia scarilor, nu doar pentru cabane cat si pentru case si diverse spatii publice.

De ce sa alegeti scari interioare lemn?

Lemnul este un material natural, ce mentine caldura in interior si confera rezistenta si durabilitate scarii in sine.Pentru constructia acestor scari interioare lemn se pot folosi atat lemnul de stejar, brad cat si de fag si frasin. Toate acestea sunt esente tari care pot fi utilizate cu brio chiar si in proiectele cu un grad de complexitate mai ridicat.

De interes:  Exclusiv. Ponta și Bănicioiu, consilieri pentru președinți din alte țări!

Mai mult decat atat, pentru a creste rezistenta lemnului, acesta este tratat cu diferite substante si este frumos finisat pentru ca rezultatul final sa fie unul impresionant.Prin procesul de lacuire al lemnului acesta isi va mari rezistenta la factorii de mediu iar intretinerea scarilor interioare de lemn se va face mult mai usor.

Daca faceti parte din categoria persoanelor care isi doresc scari rafinate, rezistente si elegante inseamna ca ati ajuns la locul cel mai potrivit. La Stil Compact Design gasiti tot ce va doriti si aveti posibilitatea de a va personaliza scarile in functie de preferintele proprii.

Indiferent de stilul arhitectural al casei, puteti avea incredere deplina ca aceasta echipa este in masura sa se ocupe de executia si montarea scarilor.Acestia va ofera toate detaliile necesare, pentru ca modelul de scari interioare lemn ales, sa se incadreze perfect in stilul de amenajare predominant in interiorul casei dumneavoastra.

Iata si cateva cerinte tehnice esentiale pentru scari interioare lemn

De interes:  De ce merita sa comanzi scari interioare lemn de la un producator cu notorietate?

In cautarea modelului ideal de scari interioare lemn trebuie sa tineti cont de faptul ca exista anumite cerinte tehnice pe care spatiul destinat amplasarii acestora, trebuie sa le indeplineasca. In caz contrar, constructia acestora nu va fi posibila, pentru ca scarile nu se pot integra perfect in acel loc.

In primul rand, trebuie sa existe suficient spatiu pentru rampa scarilor interioare, si-anume o suprafata de cel putin 3 metri lungime pe 1,2 metri latime.Daca va doriti sa aveti scari cu doua rampe atunci spatiul respectiv trebuie sa fie si mai mare.De asemenea, si inaltimea spatiului joaca un rol important deoarece in functie de inaltimea existenta se decide care va fi numarul final al treptelor.

Daca spatiul este mai restrans si numarul treptelor va fi mai mic.Alegeti scari interioare de lemn de cea mai buna calitate, pentru ca lemnul natural tratat cu diferite substante, rezista foarte bine in timp si nu isi pierde din proprietati nici dupa utilizari repetate.Accesati site-ul online scaralemn.ro si verificati cu atentie oferta disponibila.Optati pentru scari interioare lemn rafinate care se remarca printr-un raport excelent calite-pret-utilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.