Șase, vine Dinamo! Misiune imposibilă pentru handbaliștii rosso-neri – Banat FM

Șase, vine Dinamo! Misiune imposibilă pentru handbaliștii rosso-neri

Handbaliștii rosso-neri se pregătesc pentru cel mai greu meci al turului de campionat. La Reșița vine campioana Dinamo, echipă care domină de câteva sezoane campionatul intern. Vom încerca să oferim fanilor un spectacol handbalistic agreabil, și să ne jucăm șansele până la capăt, spune președintele reșițean Cristian Pătru. Nou-promovată în Liga Zimbrilor, CSM Reșița are evidente probleme de acomodare cu exigențele primului eșalon al handbalului masculin românesc. Rezultatele n-au fost cele așteptate de suporteri, iar conjunctura n-a fost nici ea favorabilă rosso-nerilor, adversarii întâlniți în primele etape fiind echipe de top, cu pretenții la primele locuri. În ultima rundă, CSM Reșița a fost învinsă la Potaissa Turda. Gazdele au condus cu 19-10 la pauză și s-au impus în final cu 33-28. CSM-ul are o misiune imposibilă și în etapa cu numărul șase. Astăzi rosso-nerii primesc acasă replica fprmației campioane, Dinamo București, echipă care n-a pierdut niciun punct în primele cinci etape ale campionatului intern. Dinamoviștii joacă foarte bine și în Europa, și nu sunt puțini aceia care consideră că formația bucureșteană are sezonul acesta cel mai puternic lot din ultimii ani. Președintele secției de handbal CSM Reșița recunoaște că rosso-nerii se află în fața unei misiuni extrem de dificile.
„Ne propunem să ne ridicăm pe cât posibil la valoarea lor, să prestăm un joc spectaculos, pe poartă, pentru publicul nostru. Să nu ne intereseze atât de mult tabela, să încercăm pur și simplu să ne ridicăm la valoarea lor”, a spus Cristian Pătru.
Partida CSM Reșița – Dinamo București se va disputa astăzi, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă din municipiul de pe Bârzava, și va fi arbitrată de cuplul Alexandru Constantin/Laszlo Gal. Înaintea acestui joc, Dinamo e lider, cu 15 puncte din 15 posibile, în vreme ce Reșița ocupă locul 13, cu un singur punct în cont.

De interes:  La mulți ani, Roger Taylor (Queen)! – Banat FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.