O nouă ediție a Cupei „Gelu Ghera” la minifotbal s-a încheiat la Slatina Timiș, satul natal al regretatului jurnalist sportiv. Începută în data de 20 iulie, tradiționala competiție a reunit la start opt formații, repartizate inițial pe două grupe: grupa A a fost compusă din formaţiile Teregova, Rumâni, Ilova şi No Name, iar Grupa B a avut în componență echipele ACS 2017 Slatina Timiș, Petroşniţa, Oţelu Roşu şi Armeniş. Sita a cernut, iar la mijloc de august, competiția și-a desemnat laureatele. În finala mică, echipa Rumâni s-a impus cu 6-4, după lovituri de departajare, în fața celor din Oțelu Roșu, iar finala mare a adus față în față formațiile ACS 2017 Slatina Timiș și Ilova. Învingătoare cu scorul de 5-1, echipa din Slatina Timiș și-a adjudecat trofeul pus în joc. Principalul organizator al competiției memoriale a fost omul de fotbal Adrian Neagu, profesor la școala gimnazială din localitate, și președinte al grupării ACS 2017 Slatina Timiș. La final, Adrian Neagu a făcut bilanțul unei competiții reușite.

De interes:  ”Culisele puterii” Miron Mitrea: După alegerile parlamentare vom intra în carantină

„De anul acesta am modificat structura competiției, în sensul că am acceeptat și alte echipe, din alte localități, să participe la turneu. Până acum câțiva ani, participau doar echipe din Slatina Timiș, și era un fel de campionat pe străzi. De această dată, am vrut să atragem mai multe echipe, și am avut bucuria să constat că s-au înscris echipe din Petroșnița, Armeniș, Teregova, Oțelu Roșu, și chiar o echipă cu jucători din Reșița. Personal, l-am cunoscut o perioadă foarte scurtă pe Gelu Ghera, știu că a fost jurnalist la Radio Reșița și un om respectat în Slatina Timiș. Oamenii de aici s-au mândrit cu el, și de aceea și organizăm această competiție”, a declarat Adrian Neagu.

Cupa „Gelu Ghera” a fost organizată de profesorul Adrian Neagu, cu sprijinul Primăriei Slatina Timiș, al Asociației Județene de Fotbal și al unor sponsori generoși. La final, câştigătorii au fost răsplătiţi cu medalii, cupe și premii în bani. Au fost premiate primele trei clasate și golgheterul competiției: Adrian Neagu, care și-a trecut în cont 12 goluri.

De interes:  Prins fără permis de trei ori într-o singură noapte

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.