Connect with us

Locale

ROMÂNIA SUVERANĂ | Astăzi, cei care militează pentru pace sunt considerați putiniști. Nu, din contră, noi am condamnat acțiunile Kremlinului, dar facem apel la înțelegere!

Publicat

pe

Realitatea Plus a militat întotdeauna pentru pace și unitate, mai ales între românii de orice etnie, mai ales acum când lumea este la un singur pas de războiul total. Ucraina a fost atacată de un inamic crud și perfid, care distruge totul în calea sa și este gata să-și sacrifice sute de mii de oameni, doar de dragul subjugării țării vecine. Acest dușman al democrației, în pofida eșecurilor campaniei sale militare, nu se gândește să se oprească. Dimpotrivă, își adună noi forte și caută cu disperare aliați, pentru a încerca să răstoarne cursul campaniei sâneroase și al istoriei. Indiferent cine va învinge pe câmpul de luptă, în realitate nu va fi niciun câștigător. Câte vieți vor fi pierdute până ce armele își vor înceta simfonia morții? 

Câte sate sau orașe vor fi distruse? Câți copii vor rămâne orfani și câți părinți vor plânge la catafalcul pruncilor care au pierit? Războiul, de orice natură ar fi el, intră în contradicție cu dogmele creștine. Desigur, doar apărarea patriei este exceptată de constrângerile canonice. Dar ceea ce a pornit Putin riscă să dea foc întregii lumi, iar România este la câțiva pași de vâlvătaia care riscă să o mistuie. Este trist că am ajuns să împărțim lumea doar în bine și rău. Nu mai suntem capabili să deslușim nuanțele care fac diferența.

Astăzi, cei care militează pentru pace sunt considerați putiniști. Nu, din contră, noi am condamnat acțiunile Kremlinului, dar facem apel la înțelegere! Nu știu dacă ne aude cineva, iar mulți dintre cei la care ajung vorbele noastre ne critică. Antonio Guterres, secretarul general al ONu ne avertizează cât se poate de clar că „am început anul 2023 cu o convergenţă de provocări nemaivăzute în viaţa noastră. Trebuie să ne trezim şi să ne apucăm de treabă. Perspectivele de pace continuă să se diminueze. Riscurile unei escalade şi ale unui carnagiu continuă să crească.

Mi-e teamă ca lumea să nu se îndrepte ca un somnambul spre un război mai extins, dar mi-e teamă că, de fapt, o face cu ochii larg deschişi”, am încheiat citatul. Oricum ar fi, dragii mei, războiul înseamă moarte, distrugere și disperare. Să nu uităm că în al doilea război mondial au pierit 70 de milioane de oameni, mai mult decât trei Românii. Războiul înseamnă scrisorile și mesajele trimise de pe front acasă, dar mai ales ziua în care acestea nu mai sosesc. Înseamă cozi pentru o bucată de pâine, lacrimi și destine distuse iremediabil. Înseamnă zile în întuneric, nopți transformate în zile trăite în buncăre, în peșteri, ori în orice loc te poți ascunde de moartea care pica din cer, ori te caută de la capătul unei țevi reci. E ușor sa distrugi ce s-a construit în secole. Într-o singura secundă, destinul omenirii și al României se poate schimba pentru eternitate. Din fericire, oameni ca Putin vin și pleacă. Nu sunt veșnici. Poporul rus va rămâne, la fel ca și cel ucrainean.

De interes:  Ora 18.00 - Culisele statului paralel: Radiografia premierilor României

Avem nevoie, pentru o lume stabilă, ca liderii ei sa înțeleagă necesitatea dialogului și să pună diplomația mai presus de orgoliile personale. Din păcate, pericolul pentru noi crește cu fiecare clipă. Tensiunie sunt tot mai mari și trebuie să avem ochii ațintiți nu spre est ci, mai ales, către vest. Nu trece o săptămână fără să fim provocați de oamenii micului Putin. Președintele Comisiei pentru Politică Externă din Parlamentul ungar acuză că steagul secuiesc ar fi persecutat de 10 ani în țara noastră și face referire la zona Ardealului sub denumirea de „ținut secuiesc„. Ministrul de Externe Bogdan Aurescu este cel care a răspuns acestor atacuri și l-a convocat pe ambasadorul maghiar de la București pentru explicații. Apreciez reacția rapidă și dezaprob ferm strategia de a ignora astfel de derapaje. Atacurile la suveranitatea și integritatea României trebuie înăbușite în fașă, iar cei care le pornesc trebuie pedepsiți.

Liderii de la Budapesta au tupeul să ridice problema persecuției, un subiect demn de fake news. Ei uită că UDMR a fost aproape în permanență la butoanele țării noastre iar minoritatea de etnie maghiară este reprezentată de miniștri și chiar vicepremieri maghiari, dar de naționalitate română! Despre drepturile acestei comunități nici nu vreau să mai discut. Chiar am vorbit prea mult despre ele. Sunt respectate și nimeni nu îi îngrădește să și le exprime. Chestiunea steagului secuiesc este doar o săgeată lansată să tulbure apele într-o țară oricm sufocată de mult prea multe griji. Cui îi folosec astfel de provocări? E ușor de intuit răspunsul. Kremlinul se străduie cu toate forțele să slăbească flancul estic al NATO și încrederea între aliați. Și reușește cu brio! Războiul nevăzut, cel din culise, al spionilor este clar câștigat de Moscova. Aceste perdele de fum reușesc să distragă atenția de la ce se întâmplă în Ucraina, acolo unde este pusă în scenă cea mai mare nenorocire a vremurile pe care le trăim. Din fericire, deși cu întârziere, UE se trezește și întelege pericolul major din inima ei. Serviciile secrete maghiare sunt acuzate de colaborare cu Kremlinul chiar de la tribuna Parlamentului European.

Un eurodeputat francez a subliniat faptul că manipluarea în zona țării noastre atinge cote alarmante și nu înțelege de ce statele membre nu reacționează. Budapesta este locul în care influența rusă încă există și se maifestă vizibil, ceea ce reprezintă un risc de securitate pentru întreg blocul comunitar. La această oră peste 50 de diplomați acreditați lucrează la Ambasada Rusiei din Budapesta, în timp ce puțin peste 20 lucrează la Praga, Varșovia și Bratislava la un loc. Aștept și fac apel la măsuri concrrete din partea autoităților statului, care nu trebuie să închidă ochii la atacurile venite chiar din interiorul Europei. În acest moment marcat de crize suprapuse, țara noastră nu își permite și alte provocări, mai ales de securitate. Altfel, nu vom mai putea fi atenți la primul obiectiv de șară, anume cel al reconstrucției unei economii grav afectate de tsunamiurile din ultimii ani, risc Conform strategiei publicate, pentru a acoperi deifictul bugetar previzionat de 4,4% din PIB în 2023, Ministerul Finanţelor ar trebui să se împrumute circa 160 de miliarde de lei, adică în jur de 32 de miliarde de euro.

De interes:  S.C. MELIDEN S.R.L. - Servicii de Curățenie Profesionale în Iași

Numai de la începutul anului au fost deja împrumutați, cu dobânzi în jur de 5%, aprope 11 miliarde de euro, majoritatea de pe piețele externe. Aceste datorii vor trebui returnate, unele în 5, altele în 30 de ani. Suntem așadar amanetați și noi, dar și pruncii noștri pentru decenii întregi. Tot noi le vom plăti iar revoltător este, așa cum a afirmat și specialistul în energie, Dian Popescu, faptul că giganții care fac profituri urașe în țara noastră țin banii la saltea. Companiile de succes ale statului au miliarde de euro în conturi, asta în timp ce noi împrumutăm saci de bani cu dobânzi uriașe de la alții.

Mai mult, Popescu a dat, chiar la Realitatea PLus, exemplul Norvegiei, acolo unde statul este acționar majoritar la companiile energetice, iar absolut toate veniturile și cheltuielile sunt publice. La noi de ce nu se poate, stimați guvernanți? Dacă vreți să ne vindecăm de cangrena corupției, scoateți de la sertar toate contractele de privatizare și dezvăluiți amploarea jafului, dar și pe cei care l-au intermediat fără regrete. Pentru ca țara să se facă bine, ea are nevoie de o clasă politică demnă, care să își asume greșelile trecutului. Marile partide trebuie să facă ordine în propria curte, iar apoi se va curăța și poporul. Părintele Iustin Pârvu afirma că o țară nu înflorește din parlament, nici din guvern, ci din străduința și din conștiința fiecărui individ în parte. Sunt optimistă și încă mai cred că ne vom trezi cu toții din acest coșmar și că, indiferent de misunea infernală ce ni se așterne în față, vor reuși să pornim adevărata reconstruție a țării.

Altfel, vom vedea zilnic noi și noi cazuri de români care pier pur și simplu pentru că nu au ce pune pe masă sau cu ce se încălzi în casă, așa cum s-a întâmplat și la Iasi, acolo unde o bunică a nimănui a fost la un pas de moarte din cauza frigului. Pensionara a fost găsită aproape înghețată în casă de vecini. Oare câți sunt ca dumneaei? Atât de mult haos este în instituțiile statului, că de români nu mai are nimeni timp să se îngrijească. Direcțiile de asistență socială nu îi au în evidență pe românii nevoiași? Ministerul Familiei ce face pentru acești oameni singuri și părăsiți? Noroc că încă mai sunt făclii care luminează în acest întuneric, dar ele nu sunt aprinse în instituțiile statului, ci chiar de românii cu suflet mare.

De interes:  Nicolae Robu, înfrânt în alegeri: Sunt mândru de ce-am lăsat în urma mea

Este încă o dovadă a faptului că oamenii supravieţuiesc nu prin grijă faţă de ei înşişi, ci prin iubirea celorlalţi faţă de ei. Dragii mei, astăzi, îl voi avea alături de mine pe George Simion. Vreau să aflu de la el care sunt soluțiile pe care le propune pentru ca România să redevină cu adevărat a românilor. Recunosc public faptul că încă nu m-a convins și aștept de la el mai multă substanță. Iar de la parlamentarii AUR aș vrea să observ mai multe inițiative serioase în folosul poporului, chiar dacă sunt în opoziție. Și nu doar de la ei, ci de la toți, fie că sunt la putere sau nu. 

”Mintea trebuie să se pogoare în inimă, că inima este cămara minţii. Aceasta-i cămara de care spune Hristos: Tu, când te rogi, intră în cămara ta şi roagă-te Tatălui tău întru ascuns şi Tatăl tău, Care vede cele întru ascuns, îţi va rasplăti ţie la arătare. Voi credeţi că acea camară este cea de lemn, casa? Dacă o luaţi aşa, o luaţi după literă. Ori aici dumnezeieştii Părinţi înţeleg cu totul altfel: Trei uşi ai de încuiat când te rogi: uşa cea de lemn, pentru oameni; uşa buzelor, pentru cuvinte, ca să nu grăieşti cu nimeni decât cu Dumnezeu; şi uşa inimii, pentru duhuri, ca să te pogori cu mintea în cămara inimii. Că inima este cămara minţii.”

O țară nu înflorește din parlament, nici din guvern, înflorește din străduința și din conștiința fiecărui individ în parte.”, părintele Iustin Pârvu

„Nu trebuie să-ţi deschizi inima ta niciodată fără trebuinţă. Dintr-o mie, nu ştii de se va putea găsi măcar unul, care ar fi în stare să păstreze taina ta. Şi când noi înşine nu o vom putea păstra în sufletul nostru, cum putem nădăjdui că ea ar putea fi păstrată de alţii? Cu omul simplu trebuie să vorbeşti despre lucrurile omeneşti, iar cu omul bogat în înţelepciune duhovnicească trebuie să grăieşti despre cele cereşti.”

Sfântul Serafim de Sarov 

 

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Locale

Reducerea poluării prin colectarea eficientă a deșeurilor

Publicat

pe

De

Într-o lume în care consumul crește rapid, problema deșeurilor devine din ce în ce mai presantă. Colectarea și gestionarea corespunzătoare a acestora sunt esențiale pentru protejarea mediului și a sănătății publice. Printr-un efort comun, fiecare dintre dvs. poate contribui la un oraș mai curat și la un viitor mai sustenabil. Haideți să descoperim împreună avantajele colectării corecte a deșeurilor!

Unul dintre cele mai importante beneficii oferite de un serviciu de colectare deseuri este protejarea naturii. Deșeurile aruncate necorespunzător ajung în ape, păduri sau sol, afectând ecosistemele și viața sălbatică. Prin colectarea și reciclarea adecvată, se reduce poluarea și se conservă resursele naturale. Depozitarea haotică a deșeurilor și arderea acestora în mod necontrolat generează emisii toxice care afectează calitatea aerului. De asemenea, substanțele chimice din deșeuri pot contamina apele subterane, punând în pericol sănătatea publică. O colectare eficientă minimizează aceste riscuri și menține un mediu mai curat.

Multe dintre materialele pe care le aruncăm, precum hârtia, sticla și plasticul, pot fi reciclate și reutilizate. Acest proces necesită mult mai puțină energie decât producerea unor materiale noi. De exemplu, reciclarea aluminiului economisește până la 95% din energia necesară extragerii și prelucrării bauxitei. Colectarea selectivă ajută autoritățile locale să gestioneze mai eficient gropile de gunoi și să reducă cheltuielile pentru curățenie. Cu cât mai multe deșeuri sunt reciclate, cu atât mai puține ajung în depozitele de gunoi, reducând astfel costurile pentru întreținerea acestora.

De interes:  Ora 18.00 - Culisele statului paralel: Radiografia premierilor României

Industria reciclării și gestionării deșeurilor creează numeroase locuri de muncă. De la colectori și sortatori, până la angajați în fabricile de reciclare, această activitate generează oportunități economice și sprijină comunitățile locale. Un oraș curat este un oraș mai sănătos. Colectarea organizată a deșeurilor previne acumularea acestora pe străzi sau în zone neautorizate, reducând riscul de răspândire a bolilor și de atragere a dăunătorilor. Astfel, contribuim la un mediu mai plăcut pentru toată lumea.

Implicarea în colectarea deșeurilor și adoptarea unui comportament responsabil încurajează și pe ceilalți să facă același lucru. Fiecare dintre dvs. poate fi un exemplu pentru familie, prieteni și colegi, inspirând un stil de viață sustenabil. Multe orașe au implementat reguli stricte privind colectarea deșeurilor, iar nerespectarea acestora poate atrage sancțiuni. Prin colectarea corectă a deșeurilor, evitați posibilele amenzi și contribuiți la respectarea normelor de protecție a mediului. Economia circulară este un model sustenabil care promovează reutilizarea materialelor și reducerea risipei. Prin reciclare și refolosire, produsele au o viață mai lungă, iar impactul asupra mediului este minimizat. Astfel, colectarea eficientă a deșeurilor devine un pilon al dezvoltării durabile.

De interes:  Gheorghe Piperea, despre Gabriela Firea: „Dacă i s-a întâmplat prim-vicepreședintelui PSD așa ceva, poate să i se întâmple oricui.” Posibilă alianță cu AUR?

Prin acțiunile noastre de astăzi, modelăm viitorul copiilor și nepoților noștri. Un mediu curat și sănătos este esențial pentru bunăstarea generațiilor viitoare. Contribuind la colectarea deșeurilor, dvs. jucați un rol esențial în protejarea planetei pentru cei care vor veni după noi. Colectarea deșeurilor nu este doar o obligație, ci o oportunitate de a face o schimbare pozitivă în comunitatea dvs. Avantajele sunt multiple – de la protejarea mediului și economisirea resurselor, până la îmbunătățirea calității vieții și crearea unui viitor mai sustenabil. Fiecare gest contează, iar implicarea fiecăruia dintre dvs. poate face diferența. Haideți să ne asumăm responsabilitatea și să contribuim la un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți!

Citeste in continuare

Locale

De ce să începeți să colectați selectiv deșeurile chiar de azi

Publicat

pe

De

Colectarea selectivă a deșeurilor nu este doar o obligație legală, ci și o modalitate eficientă de a proteja mediul și de a contribui la o lume mai curată și mai sănătoasă. Dacă până acum nu ați acordat atenție modului în care gestionați deșeurile, este momentul potrivit să faceți o schimbare. Iată câteva motive pentru care ar trebui să începeți chiar de azi să colectați selectiv deșeurile.

Protejați mediul înconjurător

Unul dintre cele mai importante beneficii oferite de colectare deseuri este reducerea poluării. Prin separarea corectă a deșeurilor, permiteți reciclarea materialelor și preveniți acumularea de gunoaie în natură. Plasticul, hârtia, metalul și sticla pot fi refolosite și transformate în produse noi, reducând astfel necesitatea de a extrage resurse naturale. Gropile de gunoi sunt o problemă majoră, deoarece ocupă spațiu, poluează solul și apele subterane și contribuie la emisiile de gaze cu efect de seră. Prin colectarea selectivă, multe dintre deșeurile care ajung în aceste gropi pot fi reciclate sau compostate, diminuând astfel impactul negativ asupra mediului.

De interes:  Gheorghe Piperea, despre Gabriela Firea: „Dacă i s-a întâmplat prim-vicepreședintelui PSD așa ceva, poate să i se întâmple oricui.” Posibilă alianță cu AUR?

Colectarea deșeurilor contribuie la economia circulară, un sistem în care produsele și materialele sunt reutilizate și reciclate pentru a crea noi bunuri. În loc să folosim mereu resurse naturale pentru a produce obiecte noi, putem refolosi materiale existente, economisind energie și bani. Reciclarea consumă mai puțină energie decât producerea materialelor din resurse virgine. De exemplu, reciclarea aluminiului necesită cu până la 95% mai puțină energie decât producerea acestuia din bauxită. Astfel, colectarea selectivă reduce amprenta de carbon și ajută la combaterea schimbărilor climatice.

Gestionarea necorespunzătoare a deșeurilor poate duce la răspândirea bolilor, contaminarea apei și poluarea aerului. Prin separarea corectă a deșeurilor, reduceți riscurile asociate cu depozitarea și arderea gunoiului, contribuind la un mediu mai sănătos pentru toți. Colectarea selectivă vă poate ajuta să reduceți costurile legate de gestionarea deșeurilor. În multe localități, reciclarea este gratuită sau mai ieftină decât eliminarea gunoiului menajer. În plus, materialele reciclabile pot fi vândute centrelor de colectare, oferindu-vă o mică recompensă pentru efortul depus.

De interes:  România ajunge azi la 34.226 de cazuri COVID-19. Situația pe județe a fost actualizată

Prin adoptarea unui comportament responsabil în ceea ce privește deșeurile, le oferiți un exemplu pozitiv copiilor și tinerilor. Ei vor învăța să prețuiască natura și să fie mai conștienți de impactul acțiunilor lor asupra mediului. Multe persoane consideră că reciclarea este complicată, dar, în realitate, este mai simplă decât pare. Începeți prin a separa hârtia, plasticul, sticla și metalul în recipiente diferite. Majoritatea orașelor oferă sisteme de colectare specializate, ceea ce face procesul și mai accesibil.

În multe țări, inclusiv în România, colectarea selectivă este impusă prin lege. Nerespectarea regulilor poate duce la amenzi, așa că este mai bine să vă aliniați la cerințele autorităților locale și să evitați eventualele sancțiuni. Implicarea în colectarea selectivă a deșeurilor vă transformă într-un membru activ al unei comunități responsabile. Prin gesturi simple, precum reciclarea și reducerea consumului de plastic, contribuiți la un efort global pentru protejarea mediului.

Colectarea selectivă a deșeurilor este o acțiune mică, dar cu un impact mare asupra mediului, economiei și sănătății noastre. Dacă nu ați început deja, acum este momentul să o faceți.

Citeste in continuare

Locale

De Ce Merită Să Recuperați Rapid Permisul Suspendat

Publicat

pe

De

Permisul de conducere este un element esențial al mobilității moderne, oferindu-vă libertatea de a vă deplasa rapid și eficient. Totuși, în anumite situații, acesta poate fi suspendat din diverse motive, precum depășirea limitei de viteză, neacordarea de prioritate sau conducerea sub influența alcoolului. Dacă vă aflați în această situație, aceasta recuperare permis suspendat cât mai rapidă a permisului aduce numeroase avantaje.

Revenirea la Mobilitate și Independență

Fără permis, deplasările zilnice devin mult mai dificile. Fie că mergeți la muncă, faceți cumpărături sau călătoriți, lipsa unui mijloc de transport personal vă poate afecta considerabil stilul de viață. Recuperarea rapidă a permisului vă permite să evitați aceste neplăceri și să reveniți la rutina normală fără întârzieri.

Atunci când nu puteți conduce, sunteți nevoiți să apelați la alternative precum transportul public, taxiurile sau serviciile de ridesharing, ceea ce poate genera costuri semnificative în timp. De asemenea, dacă dețineți o afacere care necesită deplasări frecvente, lipsa permisului poate afecta productivitatea și veniturile. Recuperarea permisului cât mai repede vă ajută să economisiți bani și să evitați cheltuieli neprevăzute.

De interes:  Nicolae Robu, înfrânt în alegeri: Sunt mândru de ce-am lăsat în urma mea

Pentru multe persoane, permisul de conducere este esențial în desfășurarea activității profesionale. Șoferii de transport, agenții de vânzări, livratorii și mulți alți profesioniști depind de capacitatea lor de a conduce. Dacă permisul este suspendat, există riscul de a pierde locul de muncă sau de a întâmpina dificultăți în îndeplinirea sarcinilor. Recuperarea rapidă a permisului vă permite să evitați astfel de probleme și să vă păstrați stabilitatea profesională.

În funcție de motivul suspendării, există posibilitatea de a reduce perioada de suspendare susținând un test de verificare a cunoștințelor rutiere. De exemplu, dacă permisul a fost suspendat pentru 90 de zile, dar nu ați fost implicat într-un accident, puteți susține examenul și reduce perioada la 30 de zile. Acest avantaj vă ajută să reveniți mai repede pe drumurile publice și să minimizați impactul suspendării asupra vieții dvs.

Dependerea de alte persoane pentru transport poate fi frustrantă și limitativă. Fie că trebuie să apelați la prieteni, familie sau colegi pentru a vă deplasa, această situație poate deveni incomodă și poate crea inconveniente atât pentru dvs., cât și pentru cei din jur. Recuperarea permisului vă oferă din nou libertatea de a vă organiza timpul și traseele fără restricții.

De interes:  Eterna problemă a clădirilor istorice din Timișoara. Renovare obligatorie, ajutor pauză

Un permis suspendat poate genera stres și frustrare, mai ales dacă sunteți o persoană activă și obișnuită să aveți control asupra mobilității dvs. Recuperându-vă permisul rapid, eliminați aceste sentimente negative și vă recăpătați autonomia.

Dacă ați ajuns în situația suspendării permisului, este posibil să fi comis o greșeală în trafic. Recuperarea permisului prin susținerea examenului de reducere a perioadei de suspendare vă oferă oportunitatea de a reîmprospăta cunoștințele despre regulile de circulație și de a deveni un șofer mai responsabil.

Unele locuri de muncă, călătorii sau proiecte personale necesită deținerea unui permis valabil. Dacă aveți permisul suspendat pentru o perioadă lungă, este posibil să ratați oportunități importante. Recuperarea permisului într-un timp scurt vă asigură accesul nelimitat la astfel de oportunități.

Recuperarea rapidă a permisului suspendat este esențială pentru a vă menține mobilitatea, independența și stabilitatea financiară. Pe lângă avantajele practice, acest proces vă ajută să vă îmbunătățiți cunoștințele rutiere și să evitați inconvenientele cauzate de lipsa permisului. Dacă vă aflați într-o astfel de situație, luați în considerare toate opțiunile disponibile pentru a vă recăpăta cât mai repede dreptul de a conduce.

Citeste in continuare

ȘTIRI NOI

Ce trebuie sa stiiacum 39 mins

Uși de garaj ecologice pentru un stil de viață sustenabil

În ultimii ani, a existat o cerere tot mai mare de uși de garaj ecologice, deoarece proprietarii de case devin mai...

Localeacum 3 hours

Reducerea poluării prin colectarea eficientă a deșeurilor

Într-o lume în care consumul crește rapid, problema deșeurilor devine din ce în ce mai presantă. Colectarea și gestionarea corespunzătoare...

Localeacum 3 hours

De ce să începeți să colectați selectiv deșeurile chiar de azi

Colectarea selectivă a deșeurilor nu este doar o obligație legală, ci și o modalitate eficientă de a proteja mediul și...

Ce trebuie sa stiiacum 16 hours

Ce tip de deschidere a ferestrelor PVC este potrivit pentru casa ta?

Tipul de deschidere a ferestrelor este un aspect important de luat in considerare atunci cand alegi tamplaria cu profile PVC....

Cum influențează Ashwagandha funcția glandei tiroide? Cum influențează Ashwagandha funcția glandei tiroide?
Ce trebuie sa stiiacum 1 day

Cum influențează Ashwagandha funcția glandei tiroide?

Sursa foto: pexels.com   Ashwagandha și-a câștigat un loc de cinste în lumea suplimentelor naturale datorită multiplelor sale beneficii pentru...

Cum să îți menții vitalitatea: sfaturi și rolul suplimentelor naturale Cum să îți menții vitalitatea: sfaturi și rolul suplimentelor naturale
Ce trebuie sa stiiacum 2 days

Cum să îți menții vitalitatea: sfaturi și rolul suplimentelor naturale

Poză de Diana Polekhina pe Unsplash.com   Într-o lume în care ritmul alert al vieții poate deveni copleșitor, menținerea vitalității...

Afinele: Micul fruct al marilor câștiguri Afinele: Micul fruct al marilor câștiguri
Ce trebuie sa stiiacum 2 days

Afinele: Micul fruct al marilor câștiguri

Sursa foto: Pexels.com   Dacă ai rostit vreodată expresia „un fruct cât o avere”, atunci e clar că nu te-ai...

Localeacum 2 days

De Ce Merită Să Recuperați Rapid Permisul Suspendat

Permisul de conducere este un element esențial al mobilității moderne, oferindu-vă libertatea de a vă deplasa rapid și eficient. Totuși,...

anunt monitorul oficial pierdere carte de munca anunt monitorul oficial pierdere carte de munca
Economieacum 2 days

Beneficiile unei carti de muncă

Creșterea credibilității profesionale În cariera mea, am observat că o carte de muncă bine întreținută joacă un rol esențial în...

Localeacum 3 days

Factorii economici și impactul lor asupra pieței imobiliare

Starea economiei influențează direct prețurile locuințelor și apetitul cumpărătorilor pentru investiții imobiliare. Elemente economice cheie: Nivelul veniturilor populației– Când veniturile...

TOP ȘTIRI Bănățeanul.ro

Copyright © 2025 - BĂNĂȚEANUL.ro Toate drepturile rezervate. Răspunderea juridică, civilă și penală, pentru conținutul materialelor publicate pe site-ul www.banateanul.ro este purtată exclusiv de către autorul acestora. CONTACT: contact@banateanul.ro