Problemele de sanatate la nivelul danturii si al cavitatii bucale afecteaza o pondere foarte importanta a populatiei la nivelul intregii lumi, iar in Romania problemele de natura stomatologica sunt foarte des intalnite in randul populatiei. Una dintre cele mai grave probleme o poate reprezenta pierderea unui dinte sau a mai multor dinti.

Din fericire progresele in medicina dentara au gasit o rezolvare deopotriva eficienta si estetica pentru persoanele care au suferit sau sufera de pierderea unui dinte. Aceasta rezolvare este reprezentata de implantul dentar. Insa dincolo de implantul dentar clasic, cel care presupune un timp indelungat al tratamentului, pacientii pot opta acum pentru un tratament cu implant dentar rapid sau asa numitul tratament „dinti intr-o zi”.

Beneficiile implantului dentar rapid

Implantul dentar este un tratament stomatologic care inseamna inlocuirea dintilor lipsa cu ajutorul unui dinte artificial. Acest dinte artificial este confectionat din materiale biocompatibile precum titanul.In cazul tratamentului dinti intr-o zi Alexandria toate interventiile caracteristice implantului dentar clasic sunt realizate de medicul stomatolog intr-o singura zi.

De interes:  Numărul unităților de învățământ aflate în scenariul roșu a ajuns la 1.259

Vorbim astfel despre un tratament foarte rapid si un disconfort mai scazut pentru pacientul care urmeaza sa fie supus acestui tratament dentar.Implantul dentar rapid inseamna prin urmare reducerea semnificativa a numarului de vizite facute la cabinetul stomatologic, reducerea timpului cu aceste vizite, dar si un disconfort cu mult redus in ceea ce priveste durerea.

Mai mult decat atat, un implant dentar rapid inseamna inclusiv reducerea timpului de vindecare si astfel orice pacient se va putea bucura de o dantura completa intr-un timp mai scurt fata de timpul specific implantului dentar clasic.Reducerea disconfortului si vindecarea mai rapida in cazul tratamentului stomatologic dinti intr-o zi se datoreaza faptului ca extractiile dentare acolo unde este cazul, introducerea de oase aditionale daca este cazul la nivelul gingiei unde au fost efectuate extractiile si montarea implanturilor, sunt realizate intr-o singura vizita la medicul stomatolog.

Implant dentar rapid cu Modent Clinic

Desi nu este de dorit sa se ajunga la pierderea unui dinte sau a mai multor dinti, situatiile acestea sunt foarte frecvent intalnite. La baza acestor situatii medicale stau multe cauze, insa in oricare dintre situatii cea mai eficienta solutie poate fi tratamentul dinti intr-o zi. Pentru a beneficia de un astfel de tratament in Alexandria poti apela cu incredere la Modent Clinic.

De interes:  Vreme închisă cu ninsori locale în Banat și Crișana

La Modent Clinic vei putea beneficia de expertiza si de experienta unor medici stomatologic specializati in diferite tratamente dentare, inclusiv in tratamentul dinti intr-o zi Alexandria. Pentru pacientii care se gandeau cu teama la disconfortul si timpul indelungat specifice implanturilor dentare clasice, implantul dentar rapid se poate dovedi a fi o optiune mult mai avantajoasa.

Vei putea astfel sa iti recapeti zambetul intr-un timp mult mai scurt, cu mai putin disconfort cauzat de durerile in zona cavitatii bucale si cu un timp de recuperare mult mai rapid.Pentru mai multe informatii privind tratamentul dinti intr-o zi Alexandria, dar si alte tratamente stomatologice puse la dispozitie de Modent Clinic, te invitam sa accesezi pagina www.modent.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.