Masina electrica, metoda de transport a viitorului

 

Viitorul poate fi considerat incert, mai ales cu felul in care avanseaza tehnologia in ziua de astazi. Ceea ce este foarte sigur, insa, este fapul ca oamenii vor avea mereu nevoie sa se deplaseze dintr-un loc in altul, fara prea mult efort. Masinile au devenit necesitati, mai ales pentru cei care au vietile foarte active si incerca mereu sa tina pasul cu tot ce se intampla. Pe de alta parta, tot masinile sunt si cele care polueaza foarte mult atmosfera, iar poluare este o alta problema cu care se confrunta omenirea in ziua de astazi. De aceea, masinile electrice au inceput sa castige tot mai mult teren chiar si in Romania. Avantajele acestui tip de masina sunt nenumarate, dar cel mai important de mentionat este faptul ca nu polueaza mediul inconjuratior.

 

Pe termen lung veti economisi mai mult

Desi achizitionare unei masini electrice poate parea costisitoare in prima faza, pe termen lung, aceasta va fi mult mai avantajoasa decat daca te-ai decide sa cumperi o masina normala. Astfel, in cativa ani, vei putea recupera investitia.

De interes:  Malurile râurilor cărășene, transformate în rampe de gunoi – BANAT

 

Poluare 0

Unul dintre cele mai mari pacate ale masinilor pe baza de benzina sau motorina este faptul ca sunt unele dintre cele mai poluante mijloace de transport. De aceea, achizitionare unei masini electrice va fi benefica atat pentru tine, cat si pentru planeta. Nu iti vei mai pune problema gazelor pe care le elimina masina ta.

 

Liniste deplina

Spre deosebire de motorul masinilor clasice, in cazul masinilor electrice motorul nu mai exista, asa ca zgomotul este eliminat complet. Astfel, achizitionare unei masini electrice va reprezenta un plus de confort pentru tine si familia ta.

 

Incarcare rapida si ieftina

Asa cum stim, masinile electrie functioneaza pe baza incarcarii intr-o statie de incarcare. Odata cu polularizarea masinilor electrice, au inceput sa existe tot mai multe statii de incarcare pentru ca cei care conduc astfel de masini, sa aiba posibilitatea de a le incarca in orice sitiatie. Exista, in Romania, statii de incarcare care ofera o incarcare gratuita pe zi si, totodata, pretul pe kwh

De interes:  Îngheţata care nu se topeşte! – Banat FM

poate ajunge la 1,9 lei, ceea ce este foarte avantajos.

 

Impozit 0

Un alt aspect foarte important, care trebuie mentionat in favoarea masinilor electrice este faptul ca detinatorii acestora sunt scutiti de plata impozitului anula, iar in cazul celor care conduc masini hibrid exista numeroase reduceri.

 

Consum redus

O masina electrica este mult mai eficienta decat una clasica si din punctul de vedere al consumului. Astfel, consumul unei astfel de masini, in oras este cuprins intre 15 si 18 kWh, in timp ce in cazul masinilor pe benzina sau motorina consumul este unul mult mai mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.