Tratamentul dinti intr-o zi la Modent Clinic

Cu toate ca serviciile stomatologice sunt astazi accesibile unui numar foarte mare de persoane, in anumite cazuri tratamentele care implica indepartarea cariilor dentare nu mai sunt posibile. In astfel de cazuri singura solutie o reprezinta inlocuirea dintilor naturali care au trebuit extrasi cu dinti artificiali. Aceste tratamente se refera la implanturile dentare.

Implanturile dentare implica inlocuirea dintelui natural cu un dinte artificial realizat din materiale biocompatibile, de regula din titan. Si in cazul tratamentelor de implant dentar exista diferite abordari. Avem implantul dentar clasic, care presupune o perioada mai indelungata a tratamentului, si varianta implantului dentar rapid. Implantul dentar rapid se mai numeste „dinti intr-o zi”. Atunci cand iti doresti sa beneficiezi de tratamentul dinti intr-o zi Alexandria, poti apela la Modent Clinic.

Avantajele implantului dentar rapid

Exista mai multe argumente pentru care merita sa iei in considerare posibilitatea de a beneficia de tratamentul dinti intr-o zi in locul implantului clasic. Principalul avantaj al acestei proceduri stomatologice se refera la faptul ca vei avea nevoie de o singura interventie chirurgicala. In cadrul acestei interventii chirurgicale se va realiza extractia radacinilor dentare ramase, dar si inserarea implantului.

De interes:  Studenta decedată în căminul din Timișoara nu avea coronavirus

Un al doilea avantaj al implantului rapid consta in durata mai mica de vindecare. Fiind vorba despre o singura interventie chirurgicala, vindecarea este mai rapida. In acelasi timp vorbim despre un disconfort mult mai redus comparativ cu implantul clasic.

Durata intregii proceduri este un alt avantaj care merita a fi luat in considerare pentru tratamentul de implant rapid. Daca pentru implanturile clasice vei avea nevoie de multe vizite la cabinetul stomatologic, implantul rapid presupune mult mai putine vizite la medicul stomatolog.

Nu in ultimul rand merita sa amintim si avantajul de a reface complet zambetul si aspectul danturii, totul intr-un timp mult mai scurt. De asemenea, faptul ca pacientul va putea sa se bucure din nou de functiile masticatorii reprezinta un alt avantaj important de subliniat.

Modent Clinic ofera servicii de tratament dinti intr-o zi Alexandria

Atunci cand ai nevoie de inlocuirea unui dinte sau a mai multor dinti si alegi optiunea implanturilor dentare, este important sa apelezi la medici stomatologi cu experienta si cu pregatire vasta in domeniul implantologiei. Din acest punct de vedere Modent Clinic ofera pacientilor care aleg aceasta clinica stomatologica din Alexandria o multime de tratamente stomatologice, printre care si tratamentele de implant dentar rapid.

De interes:  Focar de coronavirus în Penitenciarul Timişoara: Zece deținuți testați pozitiv

Cu o vasta pregatire in diferite ramuri ale medicinei dentare, medicii care lucreaza pentru Modent Clinic pun la dispozitia pacientilor intreaga expertiza si dotari moderne pentru a oferi pacientilor cele mai eficiente rezultate. In acelasi timp se vor cauta metode cat mai putin dureroase pentru pacient. Atunci cand apelezi la tratamentul dinti intr-o zi Alexandria la aceasta clinica stomatologica poti beneficia inclusiv de diferite modalitati de plata pentru tratamentele dentare.

Este un aspect important mai ales in cazurile in care este nevoie de implanturi dentare. Tratamentele de implant dentar sunt printre cele mai costisitoare si flexibilitatea in privinta metodelor de plata este un aspect important. Detalii complete privind serviciile stomatologice oferite de Modent Clinic pot fi gasite pe www.modent.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.