”Studenții” de la Poli au picat un examen important. Handbaliștii alb-violeți au pierdut la scorul de 28-24, în deplasare la CSM Vaslui, un joc amânat din runda a VII-a. Elevii lui Pero Milosevic rămân cu o situație complicată, în clasament după acest rezultat, în afara locurilor de play-off!

Debutul partidei nu a fost rău pentru bănățeni,însă vasluienii au ținut aproape, mai ales datorită golurilor marcate de Karamyshev și Acatrinei. Echilibrul s-a ”spart” înainte de pauză, când gazdele au condus prima dată cu 2 goluri, la scorul de 13-11. După trecerea pe la vestiare CSM-ul a controlat și mai tare jocul și s-a distanța clar, iar Poli nu a mai putut reveni. Cel mai bun marcator al Timișoarei a fost Sadoveac, cu 9 goluri, urmat de Dragas, Pribanic, Marjanovic, Cîmpan, cu 3 goluri fiecare, și Milosevic, Fenici și Năstăsie, cu câte un 1 gol fiecare. Cele mai multe goluri pentru moldoveni le-a marcat Acatrinei, 9.

Cei de la Poli au jucat la sfârșitul săptămânii trecute în șaisprezecimile Cupei României, pe terenul celor de la ACS Szejke Odorheiu Secuiesc, formație de liga secundă. Alb-violeții au câștigat cu 32-23, după ce au avut 17-11 la pauză. Meciul a fost un bun prilej să joace mai mult portarul Rusu, dar și Neamțu, Năstăsie, Trip, sau Dragas, revenit după o accidentare. Tot în prima fază a Cupei, CSU Poli Timișoara a pierdut la scorul de 46-12 , acasă, cu HC Buzău, iar Unirea Sânnicolau Mare a cedat cu 34-29 pe terenul lui Magnum Botoșani.

De interes:  Colegiului Național „Traian Lalescu” din Reșița reabilitat prin Regio-POR

SCM Poli va juca din nou sâmbătă, tot în deplasare, de la ora 15,30, la Dobrogea Sud Constanța.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.