Reîncep lucrările la căminul studențesc UEM


Reprezentanții Universității „Eftimie Murgu” din Reșița avansează un nou termen pentru finalizarea lucrărilor la Complexul Cămin-cantină: începutul anului 2020. Instituția de învățământ a contractat un nou constructor și speră ca lucrările să se desfășoare fără întreruperi.
Începutul lui 2020 este cea mai recentă dată avansată de reprezentanții Universității „Eftimie Murgu” din Reșița, pentru finalizarea lucrărilor la căminul studențesc. Lucrările la acest obiectiv vor fi realuate după mai bine de 2 ani, conformn spuselor reprezentanților UEM. Căminul este finalizat în proporție de 90%.
La Complexul cămin-cantină din centrul orașului și care aparține universității reșițene sunt în derulare activități de construcție , mai bine spus, în faza de finalizare a lucrărilor de construcție începute și, sigur, vremea ne ajută, constructorul este în teren și suntem încrezători că graficul care a fost stabilit cu acest constructor va putea fi îndeplinit. La momentul actual pornim de la premisa că tot ceea ce înseamnă cazare pentru începutul noului an universitar se va face de asemenea în spațiul care a fost modernizat și amenajat cu sprijinul Primăria Reșița, respectiv la Colegiul Tehnic reșițean, dar suntem mai mult decât încrezători că odată cu începerea calendaristică a noului an vom putea da în funcțiune și studenții noștri se vor putea muta în noul obiectiv cămin cantină”, a declarat prorectorul universității reșițene, conf.univ.dr.ing. Cristian Chincel.
Valoare inițială a proiectului de extindere și modernizarea a complexului cămin-cantină a fost de 5,5 milioane de euro, bani europeni.

De interes:  Bicicletele, din nou la dispoziția cetățenilor – Banat FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.