Cand alegi un tablou, simti intotdeauna ca a fost creat cu dragoste, gandire si atitudine fata de cei care il vor privi si il vor adora. La fel si un puzzle. Un lucru este sigur – cand alegi un nou puzzle Castorland, simti ca a fost creat de oameni ca tine – indragostiti de aceasta arta.

Magazinul online welopuzzle.ro are un catalog urias de puzzle-uri uimitoare, cu un numar diferit de piese, care ajung chiar si la 1000 de piese. Calitatea fiecarei imagini de puzzle Castorland este foarte buna, deoarece se respecta pe deplin cerintele Uniunii Europene.

Selectia de autori – artisti, fotografi si designeri – este emblematica, iar marca poate fi recunoscuta de cunoscatorii sai aflati in peste 50 de tari din intreaga lume. Ca orice activitate distractiva, un puzzle Castorland are propria poveste.

Daca astazi puzzle-ul are vreun simbol, sau mai degraba daca trebuie sa-l asociem cu o companie, atunci una dintre ele este cu siguranta Castorland. Compania a fost fondata in 1989, dar nu ca un producator de puzzle, ci ca o companie de publicare, si cu toate acestea, dupa multi ani de sofisticare si crestere tehnologica, dorinta lor de a lucra in alte domenii a predominat.

De interes:  Tu stii cum sa alegi o oferta buna de angajari videochat in Bucuresti?

Minunatele  puzzle-uri  produse sub brandul Castorland sunt aranjate intr-o varietate de subiecte in functie de picturile pe care le infatiseaza: panorama orasului, creaturi si terenuri fanteziste, peisaje naturale, flori si gradini, animale din mediul lor natural, opere de arta ale unor autori celebri, tentatii culinare, pictura (portrete), farmece subacvatice, repere de renume mondial, nave clasice, puzzle-uri educationale, jocuri de puzzle, precum si puzzle-uri in forma non-standard.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.