Prinși cu droguri lângă Gară

Bărbați depistați de polițiștii locali consumând substanțe interzise pe stradă, în timpul zilei, pe Bdul General Dragalina și pe 16 Decembrie 1989

Polițiștii locali aflați în patrulare în cursul zilei de ieri, în jurul orei 14, au observat pe Bdul General Dragalina, în fața unui hostel din zonă, un grup de patru persoane care, la observarea patrulei, au devenit agitate, având un comportament suspect. De altfel, unul dintre cei patru a aruncat precipitat pe jos resturile unei țigarete.

Polițiștii locali au trecut la identificarea acestora, stabilind că au vârste de 28, 29, 20 și 53 de ani și sunt din Vinga-Arad și Timișoara.

Cu câteva zile înainte, o altă persoană de 54 de ani, cu domiciliul în Timișoara, a fost observată de polițiștii locali la intersecția străzilor 16 Decembrie 1989 cu Alexandru Odobescu, încercând să scape de un pachet în care avea țigări confecționate artizanal, care conțineau substanțe interzise.

Sursa: Realitatea de Timis

De interes:  VIDEO EXCLUSIV Primul interviu al lui Liviu Dragnea din închisoare: Nu m-au îngenuncheat nici aici. M-au condamnat total nevinovat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.