FABULOS! Cine este noua regină a rețelei de prostituate de lux din România – Raluca, soția boss-ului Romprest Orlando Valache

Raluca Valache, soția lui Orlando Valache, unul dintre capii grupării criminale din România, specializată în trafic de droguri, trafic de carne vie și contrabandă de țigări, a preluat conducerea rețelei de prostituate de lux, scrie realitateadinmoldova.md

Mulți ani aceasta a fost gestionată de către Andreea Marta, soția lui Codruț Marta, fostul șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, care a fost dat dispărut. Ea a fost arestată în 2012 pentru proxenetism și acuzată de procurorii DIICOT că a făcut comerț cu prostituate, alături de sora ei, Maria Magdalena Lungu.

Andreea Marta

Andreea Marta făcea „comenzi pentru virgine” în Republica Moldova, pentru care se plăteau şi câte 3.000 de euro, iar în Bucureşti gruparea ce trafica fetele obţinea şi 10.000 de euro. Raluca Valache, cea care a preluat rețeaua de prostituate de la Andreea Marta, a fost chiar una dintre damele de companie de lux.

Raluca Valache

Sursa: Realitatea de Realitatea din Moldova

De interes:  EXPLOZIE de cazuri cu COVID-19 în școli. ZECI de elevi și profesori infectați! Sorin Cămpeanu: "Apar probleme tocmai din cauza unei anumite lipse de responsabilitate"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.