Daca aveti o fisura in parbriz, este important sa reparati fisura. Acest lucru va ajuta sa preveniti extinderea ei, ceea ce va poate duce in cele din urma la necesitatea montarii unui parbriz nou. Dar daca ati facut o programare pentru reparatia parbrizului si va treziti ca ploua, va puteti intreba daca reparatia parbrizului poate continua asa cum a fost planificata sau daca va trebui reprogramata. Iata cateva informatii oferite de site-ul www.reparatiiparbrize.net pe care va trebui sa le cunoasteti despre repararea parbrizului si ploaie.

Se poate repara o crapatura a parbrizului in ploaie?

Parbrizul nu poate fi reparat pe timp de ploaie. Parbrizul ar trebui sa fie complet uscat pentru a se asigura ca rasina poate adera in mod corespunzator la fisura sau ciobitura. Cu toate acestea, acest lucru nu inseamna ca orice speranta se pierde daca ploua. Majoritatea atelierelor de reparatii parbrize au un garaj sau o zona acoperita unde pot efectua reparatia. Daca apelati la un tehnician mobil, va trebui sa aveti o zona acoperita pentru reparatie. Daca nu, va trebui sa veniti la magazinul lor unde este disponibila o zona acoperita sau sa va reprogramati reparatia.

De interes:  Care este varsta ideala pentru a invata o limba straina?

Un parbriz proaspat reparat poate fi expus la ploaie?

Dupa ce parbrizul a fost reparat, va puteti intreba daca puteti muta masina inapoi afara, permitandu-i sa stea in ploaie. Profesionistii folosesc o lumina UV pentru a ajuta rasina din parbrizul dvs. sa se usuce rapid. Odata ce rasina s-a uscat, ei va vor elibera masina. Dupa ce ati facut acest lucru, masina dvs. poate sta in ploaie.

Puteti utiliza stergatoarele de parbriz pe o crapatura de parbriz reparata?

Daca intentionati sa conduceti masina cu o crapatura a parbrizului proaspat reparata in ploaie, s-ar putea sa va intrebati daca puteti folosi stergatoarele de parbriz. Puteti utiliza stergatoarele de parbriz dupa ce s-a umplut o fisura. Acest lucru va permite sa conduceti acasa. Cu toate acestea, majoritatea expertilor va recomanda sa va limitati conducerea timp de o ora sau doua, pentru a minimiza stergatoarele de parbriz de a merge inainte si inapoi peste zona reparata, daca este posibil. Acest lucru ajuta rasina sa se aseze fara a fi deranjata.

De interes:  Cum susțin advertorialele afacerea ta online?

Exista ceva ce nu ar trebui sa faceti dupa repararea parbrizului?

Singurul lucru pe care nu trebuie sa-l faceti dupa ce ati reparat parbrizul este sa va duceti masina printr-o spalatorie de mare putere. Jeturile de presiune sunt prea mari pentru un parbriz proaspat reparat si pot deplasa sau deteriora rasina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.