Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, a profitat de vizita premierului Viorica Dăncilă în județ și a obținut promisiuni și chiar garanții pentru demararea unui proiect ce poate schimba definitiv strategia județului.

„E adevărat, am avut discuții, a fost o discuție la partid, dar am avut discuție cu doamna prim-ministru și la obiectivele pe care le-am vizitat împreună. Dânsa ne-a asigurat de tot sprijinul, mi-a spus că există deschidere inclusiv pentru Moldomin. Și domnul ministru Fifor a spus legat de exploatarea minieră de la Moldova Nouă că există deschidere pentru județul Caraș-Severin. Am discutat despre proiectele de drumuri depuse, sigur că am discutat despre proiectul cu bacul de la Moldova Nouă și despre proiectul cu domeniul schiabil Semenic. A fost în discuție Hotărârea de Guvern necesară pentru acel schimb de terenuri. Au fost discutate acestea și sigur că doamna prim-ministru a avut deschiderea și ne-a asigurat de tot sprijinul dumneaei”, a spus Hurduzeu.

Domeniul schiabil Semenic, un proiect în trei, Consiliul Județean Caraș-Severin – Primăria Reșița – Primăria Văliug, arată fantastic pe hârtie. Zeci de kilometri de pârtii care coboară de pe Semenic la Văliug, Gărâna și chiar până în Teregova, instalație de transport pe cablu și tot ceea ce se găsește astăzi în stațiunile montante din Alpi. Hotărârea de Guvern de care vorbește Hurduzeu e absolut obligatorie pentru proiectul să meargă mai departe.

De interes:  A treia oară nu le-au mai venit de hac! Fortuna, învinsă în lupta cu campioana!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.