Patru bărbați reținuți pentru tâlhărie

Noaptea trecută, polițiștii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara au reținut pentru 24 de ore 4 bărbați bănuiți de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată .

Asta după ce poliţiştii au fost sesizați cu privire la faptul că în jurul orei 02:00, persoane necunoscute ce purtau cagule pe față au pătruns în incinta unei locuințe de pe raza municipiului Timișoara, unde au exercitat acte de violență asupra a 3 persoane prezente în imobil și au sustras 3 telefoane mobile, un card bancar, o brățară de aur și 2 chei auto. 

În urma investigatiilor efectuate de către polițiștii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara cu sprijinul Serviciului de Investigații Criminale -I.P.J Timiș, s-a reușit, la scurt timp, identificarea și depistarea a 4 persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv 4 bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 44 de ani. 

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90%.

În cursul nopții, cei 4 bărbați cercetați pentru tâlhărie calificată, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș,urmând a fi propuși magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive. 

De interes:  Semnul cel mai important al corpului tău pe care să nu-l ignori – Apare cu o zi înainte de o criză cardiacă fatală

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor în cauză și recuperarea în totalitate a prejudiciului.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.