Particularitatile unei proceduri de epilare definitiva cu laser pentru barbati

Parul nedorit probabil nu atrage pe nimeni, nici pe femei, nici pe barbati. Cu toate acestea, in mod traditional indepartarea parului corporal este o preocupare feminina, mai ales atunci cand vine vorba de epilare definitiva laser. Chiar daca este considerata o prerogativa tipica a femeilor, in realitate barbatii recurg si ei la metodele de indepartare a parului.

Se epileaza nu doar femeile

In ultimii ani, pe langa barba, barbatii au decis sa scape de parul care este prezent si in alte parti ale corpului. Daca pana de curand procesul de epilare laser dioda era aproape prerogativa exclusiva a sportivilor si modelelor masculine, astazi exista tot mai multi barbati care elimina parul nedorit pe diferite parti ale corpului. Unii barbati prefera sa epileze suprafete mari, cum ar fi spatele si pieptul, altii prefera sa epileze parul in zone delicate, cum ar fi zona inghinala.

In general, barbatii aleg pentru epilare definitiva cu laser urmatoarele zone: spate, umeri, piept, fata, abdomen, picioare sau brate.

De interes:  6 ponturi care te pot ajuta să speli vasele mai ușor

Tratamentul de epilare cu laser poate acoperi intregul corp sau doar anumite parti specifice si este din ce mai actual pentru ambele sexe.

De ce epilarea cu laser este benefica pentru barbati

Parul barbatilor este caracterizat de anumiti hormoni care, de obicei, il fac mai greu si mai gros decat parul femeilor. Din acest motiv, epilarea masculina este mai complexa si mai obositoare decat cea a femeilor. Metodele tipice, cum ar fi aparatul de ras, crema depilatoare, epilarea cu ceara si epilatorul electric, sunt din ce in ce mai populare la barbati, dar nu rezolva problema parului nedorit, cu exceptia perioadelor scurte de timp. Pentru a nu recurge frecvent la aparatul de ras si ceara, o alegere valabila este, fara indoiala, epilarea cu laser.

Cu aceasta tehnica speciala de indepartare a parului, parul nu este taiat asa cum se intampla cu un aparat de ras obisnuit sau smuls cu benzile de ceara, ci eliminat permanent. Dispozitivul produce un fascicul puternic de lumina care distruge bulbul parului fara a deteriora pielea.

De interes:  Descoperă peleții de calitate - opțiunea ideală pentru încălzire eficientă pentru locuitorii din Banat

Numarul de sesiuni si frecventa depind de diversi factori: evident caracteristicile pielii si ale parului, dar si momentul cresterii.

Epilarea cu laser este un tratament pe care il poti efectua atunci cand:

-Te-ai saturat de barbierit continuu, nesigur si ineficient

-Regenerarea parului este foarte rapida

-Ai o piele delicata si care se irita usor

-Te simti inconfortabil din cauza parului nedorit sau a parului incarnat, din cauza indepartarii frecvente si gresite a parului.

Indiferent de motivele pentru care vrei sa te epilezi, alege procedura de epilare cu laser si vei scapa de parul nedorit definitiv!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.