Mai puține gunoaie la Caransebeș față de anul trecut. Ecologizarea prin puterea exemplului dă roade

Caransebeșul s-a alăturat celei mai mari campanii de ecologizare din țară – Let’s Do It, România. Peste 200 de voluntari au răspuns „prezent” apelului Primăriei Caransebeș și al Serviciului de Salubritate Transal Urbis.

Un concept unic în România, care a adunat românii din toate categoriile sociale și jucători din toate sferele, de la companii la autorități, media, ONG-uri sau persoane publice. La Caransebeș, profesori elevi, angajați, reprezentanți ai unor asociații și cluburi au pus umărul la colectarea a 120 de saci de gunoaie, cu mult mai puțini decât anul trecut, ceea ce înseamnă că gugulanii au înțeles importanța depozitării sau colectării corecte a gunoaielor.

Zonele vizate au fost Teiuș cu amfiteatrul, Cotitura, Halta și Mănăstirea Adormirea Maicii Domnului, Pipirig în spatele Sălii Polivalente și zona Caromet Cransebeș.

„A fost o acțiune reușită, au participat 250 de voluntari de toate vârstele, mă bucur să constat că, față de anul trecut, cantitățile de gunoi s-au redus. Societatea Transal Urbis a pus la dispoziție saci colorați pentru fiecare frăție de deșeuri și mănuși. De asemenea, am asigurat transportul voluntarilor cu cele două microbuze ale secției de transport public local. Vreau să mulțumesc doamnelor învățătoare și profesoare care s-au implicat, elevilor, precum și societăților TMD Friction, OMV Petrom, Clubului Rotry, Asociației Sim Țim la Fel și lui Liviu Jigorea din cadrul Primăriei Caransebeș, care face posibilă această acțiune prin înscrierea Caransebeșului pe harta campaniei naționale”, ne-a precizat managerul Transal Urbis, Ovidiu Chimigeriu.

De interes:  Cum sa alegi costume de baie Plus Size

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.