Părintele Damaschin, apel de suflet la Legile Puterii: Nu lăsați neomarxiștii energiei să închidă bisericile, se vor naște monștri

Părintele Dan Damaschin, omul plin de har care reușește să aline viața a mii de suflete sărmane din zona Iașiului, a lansat un apel emoționant către politicieni, pentru a-i ruga să nu cadă în capcana neomarxiștilor din Opoziție și să excludă Biserica din rândul instituțiilor care vor beneficia de măsuri de sprijin pentru plata facturilor la energie. Apelul a venit după ce liderul USR, Cătălin Drulă, a afirmat că includerea Bisericii în OUG pentru măsuri compensatorii pe energie este „O SFIDARE”.

Preotul misionar Dan Damaschin, cunoscut pentru numeroase acte de caritate, reușește prin Asociaţia „Glasul Vieţii”, să aibă grijă de peste 10.000 de copii, care provin din aproximativ 2.500 de familii dezavantajate. Familii care au o medie de 4-5 copii/familie. De când s-a declanșat avalanșa scumpirilor energiei, misiunea lui a devenit aproape imposibilă. 

FACTURI DE 9 ORI MAI MARI, PENTRU CĂ SE POATE

„Iarna trecută ne-am trezit cu facturii la energie mărite de 9 ori peste noapte, nu mă sfiesc să spun numele companiei, este ENGIE, iar când i-am întrebat cum și-au permis să majoreze prețurile într-un asemenea hal, au răspuns că le permite legea și așa am plătit un miliard de lei vechi.

De interes:  CNSU a aprobat încetarea stării de risc epidemiologic şi biologic generată de pandemia de COVID-19

Iarna aceasta privim cu îngrijorare orice schimbare pe piața energie, pentru că aceste familie sărace vor apela la noi să le ajutăm cu plata facturilor sau lemnele, iar gândul că nu vor benefica de plafonare deja ne îngrozește și ne duce la temerea că nu vom supraviețui în perioada următoare”, a declarat părintele Dan Damaschin, în exclusivitate la Legile Puterii de la Realitatea Plus.

UNDE SE ÎNCHID BISERICI SE NASC MONȘTRI

„Acolo unde o biserică se va închide și mesajul toleranței va fi anihilat, se vor naște monștri. Politicienii ar trebui să înțeleagă că Biserica este cel mai bun partener pentru pacea socială, pentru educație, poate că cei care nu vor asta își doresc o Românie precum Rusia stalinistă, probabil că spre asta ne îndreptăm, spre un neostalinism. Noi putem să ne rugăm ca politicienii să nu cadă în această capcană. Am trecut de iarnă in care copiii noștii erau la un pas să moară de foame din cauza unor decizii nechibzuite și sper să nu mai ajungem în acel moment, oricând de greu le-ar fi celor din Guvern.

De interes:  Vaccinare fără programare în toate centrele din țară începând din acest weekend - ANUNȚUL CNCAV

„Eu le reamintesc că un studiu occidental arată că acolo unde s-a închis o biserică s-au deschis 3 spitale de psihiatrie, dacă cineva a avut acest interes, atunci trebuie să avem in vedere transformarea într-o societate stalinistă, într-o lume în care nu mai există spiritualitate, nu mai există familie. Mă rog să nu se ajungă la această lume!” a afirmat părintele Dan Damaschin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.