Atleții studenți ai Universității „Eftimie Murgu” pleacă după medalii la Universitare

Campionatele Naționale Universitare de atletism în aer liber se desfășoară în acest weekend, mai precis în zilele de 24 și 25 mai, pe arena „Nicolae Dobrin” din Pitești. La finalele studențești vor participa, ca în fiecare an, și atleții de la Universitatea reșițeană „Eftimie Murgu”. 10 sportivi vor intra în lupta pentru medalii, atât în probele de pistă, cât și la aruncări.
„Este vorba despre Denisa Iedlicska, la aruncarea greutății, Mihaela Pușcașu, Mihaela Acatrinei, Lăcrămioara Căruceriu și Loredana Cocoș la 5 km marș, Remus Rădoi și Samuel Poliță, în cursa de 10 km marș, Horia Ianc la greutate, ciocan și disc, Maria Ilie, în probele de aruncarea greutății și aruncarea ciocanului, și Cătălin Atănăsoaei, la 3000 de m obstacole și 5000 de m plat”, a precizat antrenorul Octavian Măzăran, directorul Clubului Sportiv Universitatea Reșița. Delegația reșițeană a plecat în această dimineață spre Pitești.
Tot în acest weekend, pe același stadion, se va desfășura și Cupa României la atletism, competiție la care gruparea sportivă Universitatea Reșița va avea opt reprezentanți, cei mai mulți dintre ei juniori, care vor participa în probele de viteză, ștafetă și sărituri. Tinerii atleți reșițeni vor fi însoțiți de antrenorii Irinel Dumitru și Ștefan Nagy.

De interes:  Unitatea sanitară din vestul țării cu cea mai mare secție dedicată îngrijirii paliative

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.