Un bărbat de 62 de ani a murit după ce casa i-a luat foc din cauza unui scurt circuit

Un bărbat de 62 de ani, din localittatea Vărșand, județul Arad, a murit, luni, după ce casa i-a luat foc din cauza unui scurt circuit.

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „luni dimineață, la ora 03.19 minute, în urma unui apel la 112, Garda nr. 2 de intervenție Chișineu Criș s-a deplasat, pentru stingerea unui incendiu, în localitatea Vărșand.

„În momentul sosirii echipajului de intervenție, 5 subofițeri cu o autospecială de stingere, incendiul se manifesta generalizat în cele două camere și propagat la acoperișul locuinței, favorizat de observarea cu întârziere a acestuia. După localizarea și limitarea incendiului și pătrunderea in interior, a fost găsită o victimă, decedatî. Incendiul a fost stins în aproximativ o oră. Cauza probabilă „scurt circuit electric”. Victima, bărbat, 62 de ani, locuia singur”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Ascultă aici sau în linkul de mai jos declarația completă a purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

De interes:  Bilanț coronavirus 23 noiembrie: 2.736 cazuri noi și 273 decese dintre care 34 anterioare

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad

realitateadearad.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.