Organizarea unui Baby Shower: 5 pași de urmat

Petrecerea de Baby Shower se organizează de obicei de către viitoarea mămică în timpul ultimului trimestru al sarcinii. Deși nu este un eveniment tocmai tradițional, planificarea acestuia se poate dovedi extrem de plăcută și benefică. Ajută enorm la crearea unei legături mai puternice între copil și viitoarea mămică. 

Întrucât la eveniment vor participa mai multe mămici, evenimentul poate să sporească sentimentul de solidaritate dintre acestea. Descoperă 5 pași pe care îi poți urma atunci când organizezi un Baby Shower pentru tine sau pentru o prietenă, viitoare mămică!

1.Stabilește locația

Baby Shower poate avea loc la tine acasă sau într-un loc special dedicat unui astfel de eveniment. Cu toate acestea, încearcă să alegi un spațiu cu o atmosferă relaxantă, plăcută și caldă, astfel încât invitații să se simtă confortabil. 

În aceeași măsură, optează pentru unul mai restrâns și familial, întrucât la un Baby Shower sunt invitați în general prieteni, rude apropiate și alți membri ai familiei mai îndepărtați. Acesta se poate organiza chiar și în propria curte.

2. Alege decorul

Decorul este esențial pentru a conferi atmosfera festivă evenimentul tău. Alege să personalizezi spațiul cu elemente festive și colorate cum ar fi ghirlande, coifuri strălucitoare de pus pe cap și baloane în formă de litere cu numele copilului. 

Într-o astfel de încăpere cu siguranță vei putea purta conversații plăcute și primi sfaturi utile de la alți părinți.

3. Realizează o listă de cadouri

În general, un Baby Shower include cadouri pentru viitoarea mămică. Astfel, pentru a evita situațiile neplăcute în care primești același obiect de la doi invitați, creează o listă cu cadourile pe care ai vrea să le primești. 

După ce ai terminat de scris, transmite-o unei prietene care o va comunica și celorlalți invitați.

4. Optează pentru un fotograf profesionist

Este posibil ca, la un moment dat, să vrei să arăți poze ale acestui eveniment copilului tău, atunci când va fi suficient de mare. De aceea, cel mai bine ar fi să angajezi un fotograf profesionist care să imortalizeze momentele acestei zi speciale. 

Astfel va putea vedea cum tu și invitații tăi ați sărbătorit venirea sa pe lume printr-un Baby Shower. Pentru mai multă autenticitate, poți să închiriezi o cabină foto cu un decor specific și accesorii foto dintre cele mai amuzante.

5. Întreține atmosfera

Un Baby Shower este diferit de o petrecere obișnuită cu muzică, dans, băuturi alcoolice și un meniu specific. Cu toate acestea, atmosfera este una relaxantă, plăcută și destul de intimă, deoarece evenimentul în sine celebrează proximitatea venirii pe lume a bebelușului.

Îți poți anima invitații prin organizarea unor jocuri de societate, prin discuții antrenante și chiar povestirea unor situații amuzante. În orice caz, oaspeții tăi vor fi la fel de binedispuși ca și tine, indiferent de cât de dinamică este petrecerea de Baby Shower.

Acestea sunt momente ale celebrării bucuriei de a fi o viitoare mămică, așa că bucură-te de faptul că ești înconjurată de oamenii care îți sunt aproape. De asemenea, ai prieteni cu experiență care te susțin și îți pot oferi sfaturile viabile de care poate ai nevoie. 

Petrecerea de Baby Shower este un moment frumos în care tu și toți invitații vă bucurați de sarcina ta. Venirea bebelușului pe lume va mai fi celebrată o dată cu ocazia botezului celui mic. 

De interes:  5 elemente care contureaza o fereastra termopan de calitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.