Bătaie la un meci de Liga a V-a, în Timișoara! Silviu Bălace, implicat și el!

Scandal mare în fotbalul mic din județul Timiș! Meciul de Liga a V-a dintre Galaxy Electromotor și Progresul Gătaia de duminică nu s-a terminat în timpul regulamentar. La meci a izbucnit o bătaie între fotbaliști și spectatori, iar la fața locului au ajuns poliția, ambulanța și SMURD-ul!

Meciul jucat pe terenul din spatele Stadionului „Dan Păltinișanu” s-a întrerupt în minutul 82. Scorul era 3-1 pentru oaspeții de la Gătaia, când au apărut reproșuri ale gazdelor față de tușieră, deoarece ultimul gol al Progresului ar fi fost marcat din ofsaid. Altul a fost însă motivul pentru care lucrurile au degenerat urât. Goran Corojor, jucător și asociat al lui Silviu Bălace la clubul Galaxy, a avut un conflict verbal cu tatăl fotbalistului Semenea, de la Gătaia. Enervat de situație, antrenorul lui Galaxy, Silviu Bălace, a vrut să meargă la spectatorul recalcitrant. De aici s-a ajuns la o busculadă și bătaie între jucători și spectatori, la care au participat, de la Galaxy, jucători precum Florin Ilie, Răzvan Ionilă sau Indic. Firește, s-a dat telefon și la 112.

De interes:  Sărăcia şi excluziunea socială continuă să domine regiunea Dunării

După ce echipajul de poliție a ajuns la teren, nimeni nu a mai dorit să depună plângeri, iar persoana care a sunat la numărul de urgențe nu mai era de găsit, conform celor de la IPJ Timiș. Pe linie sportivă, situația va fi tranșată de Comisia de Disciplină a AJF Timiș, miercuri. De altfel, cei de la comisie se așteaptă la o zi lungă. „Îi vom audia pe toți, se vor depune și probe. Există filmări. Vom audia atât observatorii, cei doi, cât și brigada de arbitri. Cu siguranță vor fi suspendări. Va dura ceva, dar vom publica apoi deciziile pe site-ul AJF-ului”, ne-a declarat președintele Comisiei, Eugen Iercu, care a mai spus că nu crede că probele vor conduce spre o abatere atât de gravă încât să se ajungă la excludere din viața sportivă.

Antrenorii celor două echipe nu au dorit să comenteze situația. „Nu doresc să fac niciun comentariu pe marginea acestui subiect. Așa e cel mai bine”, ne-a declarat Adrian Bungău, antrenorul de la Progresul Gătaia. Silviu Bălace nu a putut fi contactat până la ora publicării materialului.

De interes:  Lacul Baikal din Siberia este cel mai vechi si ciudat din lume

foto: sporttim.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.