Fara sa aiba vreo vina, animalele din adapost au fost abandonate, batute sau pur si simplu au crescut pe strada. Si, desi nu isi doresc multe de la viata, este destul de dificil ca toate animalele sa isi gaseasca un camin. Daca ai suficient spatiu in locuinta ta, posibilitatea de a-i oferi hrana si acces la servicii medicale, afectiune si putin din timpul tau pentru plimbarile zilnice, adopta un caine din adapostul ROLDA accesand link-ul https://rolda.ro/adopta-un-caine/ si vei castiga un prieten pe viata.

 

Adopta un caine

 

Fundatia ROLDA detine 2 adaposturi private care, timp de 15 ani, sunt casa pentru cainii salvati de pe strada sau din situatii extreme. In adaposturile noastre ingrijim si reabilitam caini seniori sau pui abandonati, abuzati, raniti sau caini care nu au trait niciodata printre oameni. Fiecare dintre acesti caini merita o noua sansa la viata. ROLDA face in permanenta eforturi pentru a se asigura ca fiecare caine poate pleca la casa lui. Cainii care pleaca din adapost trebuie sa fie stabili emotional, pregatiti pentru a trai intr-o familie. Astfel, toti cainii trec printr-un program de reabilitare pentru a fi pregatiti pentru adoptie.

De interes:  Osteoporoza poate fi ameliorata cu ajutorul plantelor!

 

Daca doresti sa adopti un caine din adapostul ROLDA, poti contacta Fundatia prin email pentru detalii. Prin adoptarea unui caine din adapostul ROLDA, vei juca un rol vital in crearea unei lumi mai bune pentru animalele fara stapan. Un caine din adapost are mai multa nevoie de tine decat orice animal de companie din canise sau petshop-uri. Daca esti pregatit sa-ti gasesti companionul perfect, te asteptam sa ne contactezi! Pentru a castiga timp si a fi mai eficienti, te rugam sa nu omiti sa citesti cu atentie prezentarea generala a procesului de adoptie inainte de a ne contacta.

Care este procesul de adoptie?

 

Daca te-ai hotarat sa adopti un caine din adapost, trebuie sa indeplinesti anumite conditii inainte de a lua acasa noul prieten al familiei tale:

 

  • trebuie sa primesti un reprezentat ROLDA pentru a verifica spatiul si conditiile in care va locui cainele. Acesta nu trebuie sa fie tinut afara, in lant sau in locuri neamenajate. El va deveni un membru al familiei tale si trebuie tratat ca atare.
  • trebuie sa oferi informatii despre clinica veterinara la care apelezi
  • trebuie sa ai resurse financiare pentru a asigura hrana si ingrijirea medicala de care are nevoie blanosul tau
  • trebuie sa ai timp liber pentru plimbari, dresaj si joaca
  • trebuie sa amenajezi din timp locul in care va sta cainele
  • trebuie sa ai peste 23 de ani
  • trebuie sa semnezi un contract de adoptie
De interes:  Cele mai cunoscute arii și duete vor răsuna puternic în orașul de pe Bega! Începe Festivalul de Operă și Operetă în aer liber! | Express de Banat

 

Daca indeplinesti toate aceste conditii si esti de acord ca periodic sa ne informezi despre starea cainelui adoptat si sa ne trimiti cateva poze, atunci esti pregatit sa iei acasa un caine cu ochii plini de speranta. Trebuie sa te gandesti ca, desi este o responsabilitate mare si iti asumi ingrijirea pe viata a unui suflet, un caine adoptat iti va oferi iubire neconditionata si va fi alaturi de tine in orice moment al vietii. Tot ce trebuie sa faci pentru a-i castiga increderea este sa-i oferi o privire, o mangaiere, hrana si putina atentie si te vei bucura de un prieten pe viata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.