Imprumuturile clasice nu sunt cea mai incantatoare idee cand vine vorba de obtinerea unor sume urgent necesare. Majoritatea oamenilor cauta alternative care sa nu le ingradeasca atat de mult libertatea. Acum, cele mai viabile solutii sunt oferite de Smile Credit, institutie financiara nebancara, aparuta in sprijinul oamenilor de toate categoriile care nu mai reusesc sa faca fata presiunilor zilnice. De la conditiile de acordare, la modul de accesare a serviciilor oferite, totul este configurat in asa fel incat sa devina un avantaj real pentru solicitant. 

Acceseaza un imprumut rapid online si ai garantia faptului ca vei primi banii solicitati cel tarziu urmatoarea zi lucratoare, fara sa fie nevoie sa parasesti locuinta.

 

Nu conteaza motivul pentru care ai nevoie de bani

Spre deosebire cu colaborarea cu o banca, Smile Credit nu iti va cere detalii despre motivatiile care stau in spatele accesarii acestui serviciu sau directiile in care urmeaza sa investesti. Aceste informatii sunt strict confidentiale si nu reprezinta criterii de filtrare a clientilor. Nu pe baza acestor motive se decide cine este eligibil de imprumut si cine nu. 

 

De interes:  Ghid Promovare prin Facebook Ads 2020 Romania

Semnezi contractul cu doar cateva click-uri

Un avantaj deloc de neglijat este si faptul ca procesele birocratice s-au simplificat masiv. Poti da uitarii drumurile nenumarate la institutii, cozile interminabile de la ghisee sau teancurile de documente. Intreaga procedura se realizeaza acum exclusiv online pe platforma Smile Credit. Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont unic de utilizator, daca esti client nou, unde sa comunici datele personale. Ulterior, accesezi pagina aferenta imprumuturilor rapide. Selectezi suma si perioada contractuala, completezi formularul aferent si transmiti solicitarea. Cererea iti va fi analizata si acceptata in doar cateva ore, urmand sa primesti suma solicitata cel tarziu in urmatoarea zi lucratoare. Semnezi contract pe mail si te bucuri de toate avantajele pe care ti le confera aceasta solutie financiara.

 

Nu trebuie sa indeplinesti criterii stricte

Aceste pachete sunt special configurate pentru a ajuta si sustine cat mai multe persoane posibil. Tocmai din acest motiv, conditiile de acordare sunt la indemna majoritatii. Persoane care au implinit varsta legala de 18 ani si detin o sursa stabila si constanta de venit, sunt eligibil pentru  a accesa un imprumut rapid online. Suplimentar mai este nevoie de un cont bancar valid, care sa faciliteze tranzactiile ulterioare, atat incasari, cat si rambursari. De preferat, pentru a simplifica analiza dosarului, este ca acest cont indicat sa fie acelasi pe care incasezi venitul lunar.

Tu decizi ce, cat si pentru cat timp imprumuti

De interes:  Alegerea unui fotograf pentru o nunta

Pentru ca tu esti cel care iti cunosti cel mai bine nevoile, un pachet standard nu ar fi cea mai buna optiune. Asadar, esti liber sa alegi orice suma cuprinsa intre 200 si 2.500 de lei, pentru perioade de pana la 24 de luni. De asemenea, tot tu stabilesti data la care te angajezi sa achiti ratele lunare, astfel incat sa fie cat mai rentabil si eficient pentru tine.  

 

Te bucuri de dobanda fixa si comision zero

Cu Smile Credit stii inca de la inceput ce suma trebuie sa returnezi, fara existe posibilitatea sa apara modificari pe parcurs. Asta se datoreaza faptului ca dobanda ramane neschimbata pe toata perioada contractuala, si anume 1,1% din valoarea totala, iar comisioane de administrare, depozit sau rambursare nu se aplica in niciun punct al colaborarii.

 

Smile Credit se pozitioneaza mai mult ca un prieten gata sa iti vina ajutor, decat ca o institutie financiara si vei simti acest lucru inca de la prima interactiune. Aplica acum cu incredere si scapa imediat de grija problemelor financiare care te macina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.