Chiar si pe distante mici, transportarea unor marfuri grele si voluminoase poate deveni imposibila fara ajutorul unor utilaje specializate. La momentul actual exista foarte multe modele de transpalete configurate dupa nevoi specifice care sa va ajute sa eficientizati lucrul in depozite, hale, magazine si nu numai. Sunt ideale pentru spatiile care implica deplasarea constanta a marfurilor grele dintr-un spatiu in altul, reducand atat timpul necesar, cat si efortul exercitat de personal.

La Vectra veti cele mai moderne variante de transpalete pentru depozit care sa va faciliteze considerabil munca pe toate planurile.

 

Calitate incontestabila asigurata de producatori de top

Yale este unul dintre colaboratorii nostri de incredere, de la care procuram toate transpaletele pe care le punem la dispozitia ta. De la rezistenta si durabilitatea carcasei exterioare, pana la functiile si sistemele moderne incorporate, totul este ales pentru a atinge cel mai ridicat nivel de performanta. Ei ne furnizeaza Transpalete manuale, transpalete manuale cu cantar si transpalete manuale cu catarg, pentru ca fiecare client sa poata gasi aici exact ce are nevoie. Autonomia medie a unui astfel de utilaj este de pana la un an de zile, ceea ce inseamna ca le veti putea utiliza zilnic fara niciun impediment.

Sarcina medie de ridicare pentru fiecare dintre variantele disponibile este cuprinsa intre 1.000 si 2.500 kg. Transpaleta manuala poate ridica marfa pana la 200 mm, in timp ce varianta cu cantar incorporat reuseste sa atinga chiar si 1.600 mm. Fiecare model serveste unor metode specifice de lucru si le veti putea analiza pe fiecare in parte pentru a va putea decide care dintre ele se pliaza cel mai bine pe nevoile dumneavoastra.

 

Sistem de operare simplu si facil

Aceste utilaje sunt create cu scopul de a facilita transportul pe distante mici al marfurilor. Sunt dotate cu roti din cauciuc si poliuretan care sa permita deplasarea chiar si pe cele mai nefavorabile suprafete, plus furca frontala cu care se incarca marfa.

Sistemul de control este situat la bordul cabinei, iar functiile pot fi accesate cu usurinta printr-o simpla apasare de buton. Va asigura o ridicare stabila si controlata, dar si siguranta si fiabilitate.

 

Preturi adaptate nevoilor clientilor

Odata ce ajungeti pe site-ul Vectra veti observa ca totul este stabilit in avantajul dumneavoastra. Costurile sunt calculate in asa fel incat sa asigure un raport corect cu beneficiile asigurate. Fie ca va orientati catre variante noi sau la mana a doua, suma solicitata in schimb se va amortiza in foarte scurt timp, datorita performantei ridicate. Ba chiar, daca sunteti in cautarea unei transpalete de care intentionati sa va folositi pe termen scurt, nu va fi nevoie sa o cumparati, ci puteti accesa cu usurinta programul de inchirieri pentru perioade determinate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.