O femeie din Bucoșnița, dată dispărută în Caransebeș. Din Sâmbăta Mare!

Poliția din Caransbeș este în alertă după ce o persoană a fost dată dispărută. Ultima dată femeia, care are grave probleme de sănătate, a fost văzută în zona centrală a municipiului, în Sâmbăta Paștelui, la orele prânzului.

Femeia, în vârstă de 45 de ani, este din Bucoșnița și a venit cu o rudă „la Oraș” pentru cumpărăturile de Paște și la coafor. Ea ar fi trebuit să aștepte în fața unui magazin de telefonie de lângă Primăria Caransebeș până când ruda sa a rezolvat o problemă, însă când aceasta a ieșit din magazin femeia dispăruse.

Pentru că are probleme de exprimare, a fost alertată imediat Poliția, care a început cercetările în acest caz. Potrivit șefului Poliției Locale, Florin Bojin, femeia a fost văzută în fața magazinului respectiv, după care, conform corelării unor imagini de pe camere de supraveghere existente în zona centrală, femeia s-ar fi dus către zona parcării Mall. Deși știa să se întoarcă în Halta CFR din Teiuș, aceasta nu a urcat în trenul personal care ar fi putut-o duce către casă.

De interes:  Caravana automobilistică, popas la Lugoj! Mașini vechi românești și poloneze, pe drumurile patriei

Femeia era îmbrăcată înr-o geacă de culoare neagră și avea o plasă în mână, la momentul dispariției. Persoanele care pot da informații despre dispariția femeii sunt rugate să sune imediat la 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.