Praga, capitala Republicii Cehe se numara printre putinele orase minunat conservate avand o arhitectura fabuloasa.

Cu un numar mare de splendide cladiri vechi strajuind stradute intortocheate si monumente celebre, frumusetea acestui oras este magica, acesta constituind un motiv pentru care turistii revin dupa ce in vizita lor au fost fascinati de frumusetea si atractiile sale care mai de care mai incantatoare.

Praga are mai multe denumiri printre care si Orasul Magic sau Orasul de Aur alaturi de Orasul celor 100 de turle sau Parisul estului si aceasta datorita atat arhitecturii sale cat si frumusetii acestui oras din Europa.

Vrei sa fii in fata celor mai atractive obiective turistice din Praga?

Nimic mai simplu:te invitam oricand intr-un City break la Praga, orasul celor o suta de turle si poti afla mai multe accesand site-ul https://ancapavel.ro/destinatie/praga/ pentru ca Praga este frumoasa in orice anotimp.

Oricand iti vei aminti cu fascinatie de serile petrecute in acest minunat oras si ori de cate ori vei vizita capitala Cehiei vei avea impresia ca traiesti un arc peste timp in care vei simti vibratia istoriei.

De interes:  Cum sa mentii functionarea eficienta a centralei termice cat mai mult timp?

Am putea spune chiar ca acest fascinant oras ofera oricarui turist, indiferent de preferintele sale, o atmosfera de pelicula veche.

Praga te asteapta si te insoteste in city break dezvaluindu-ti la orice pas multa cultura, istorie iar povestea sa, gata sa ti-o dezvaluie in orice moment, este fabuloasa.

Supranumele atribuite capitalei Cehe, nu fac altceva decat sa confirme aerul sau mistic si arhitectura deosebita recunoscute in intreaga lume si datorita nenumaratelor influente gotice sau de tip baroc pe acre le poti intalni la orice pas.

Bazilica Sfantului Gheorghe este o dovada de netagaduit care inglobeaza arhitectura monumentala a acestor stiluri inconfundabile.

Te invitam la contemplare, astfel ca, atat Podul Carol cat si Castelul Praga iti ofera vederea panoramica a intregului oras  ca o imagine iconica de care nu te mai saturi.

Prezenti in viata ta cu site-ul specificat mai sus, iti oferim inspiratie de vacanta alegand city break la Praga.

Piata orasului vechi te asteapta pentru a te delecta cu ceasul astronomic, centrul sau istoric fiind inclus in patrimoniul mondial UNESCO din anul 1992.

De interes:  Cabine de paza de tip container

Zeci de muzee impreuna cu numeroase teatre, galerii de arta sau expozitii istorice te asteapta sa le treci pragul pentru a-ti dezvalui intrega fata a capitalei Cehiei.

Nu am uitat nici Universitatea din Praga care este cea mai veche universitate din Europa Centrala.

Poti face o plimbare pe jos prin Praga si vei simti ca te plimbi printre epoci in acest oras de origine al lui Einstein, Mozart, Kepler, Kafka unde arta moderna se impleteste armonios cu stilurile consacrate peste care istoria si-a pus patina invitandu-te la un city break la Praga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.