O afacere este intretinuta cu ajutorul publicitatii, iar afisele si casutele luminoase sunt investitii cheie pentru orice business. Antreprenorii care cunosc piata din Romania stiu ca este important sa iti prezinti produsul ca fiind elaborat si ingenios. Astfel se face ca cei care investesc in litere volumetrice au sanse mai mari sa profite de atentia clientilor!

 

Literele volumetrice – cel mai popular mod de a-ti expune brandul, afla mai jos totul despre ea si cum iti poate ajuta afacerea.

 

Aspectul literelor si intensitatea luminii sunt doua criterii care fac o diferenta majora intre cele mai importante tipuri de produse de semnalizare de pe piata.

 

Tehnologia cu care suntem capabili sa producem aceste importante elemente luminoase este, de asemenea, un element de diferentiere in aspectul lor final. Ceea ce ne dorim de fapt in ceea ce priveste aspectul si vizibilitatea reprezinta, de asemenea, o mare garantie, durabilitatea unui produs, acesta fiind de fapt unul din preturile platite pentru rebranding.

De interes:  Igienizarea casei: 6 secrete pentru un cămin sigur pentru cei dragi

 

Exista patru litere volumetrice independente distincte: litere volumetrice independente luminoase de neon spectral, litere voluminoase independente luminoase din acrilic, litere volumetrice luminoase independente din metal si litere volumetrice independente non-luminoase.

 

Aceste litere volumetrice sunt realizate din bare de sticla din tuburi cu coduri de culoare sau din sticla transparenta care sunt indoite manual la flacara. Expunerea la aceasta metoda construita strategic care asigura o anumita temperatura la care se indoaie tubul si care, prin pomparea aerului la indoirea sticlei, nu se indoaie, nu se rupe, nu se deformeaza. Pentru ca este necesar sa se formeze o curba rotunda si estetica. Scopul sau este de a urma de la indoirea usoara si frumoasa forma fontului ales.

 

Literele volumetrice independente din neonurile spectrale sunt cele mai vizibile litere independente, pot fi vizualizate de la o distanta de peste 1000m. Literele independente din neonurile spectrale sunt foarte maleabile si pot copia orice forma pe care dorim sa o reproducem, pot fi usor sudate / lipite intre ele prin realizarea imbinarilor nevizibile, permitandu-le sa fie realizate in dimensiuni si forme mari. Literele neon spectrale sunt, de asemenea, alese pentru durabilitatea lor lunga, in timp ce sunt rezistente, nu isi pierd culoarea sau forma, nu se deterioreaza la diferentele de temperatura, pot fi usor reparate prin inlocuirea segmentelor literei, fiind astfel estetice, vizibile si durabile .

De interes:  „S-a văzut foarte clar. Am fost depășiți complet!”. ”Leii” din Banat, puși la respect de adversar

 

Un alt avantaj si aspect care le diferentiaza este ca, in ceea ce priveste literele volumetrice independente din acril, avem o varietate de peste 50 de culori din care putem alege. Adaugam, de asemenea, diferentele de caractere, dimensiuni, adancimi si putem chiar lua in calcul ideea unei litere volumetrice independente cu o nota de decor. Aceasta decoratie, care, prin structurile metalice realizate de suport, da o noua forma, atrage atentia oriunde avem un astfel de proiect ca o semnalizare luminoasa.

 

Un designer va determina forma si culoarea literelor luminoase, volumetrice cele mai potrivite pentru compania dvs. Cele mai importante ingrediente sunt un sepct frumos si reprezentativ pentru a defini brandul promovat.

 

Firma atlasms.ro ofera cele mai bune litere volumetrice pentru firmele care doresc sa se expuna mai bine pietei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.