O altfel de zi de la What’s UP – Orasu’n Miscare | Official Video – Banat FM

O altfel de zi de la What’s UP – Orasu’n Miscare | Official Video

Sursa numărul 1 de nervi în Bucureşti pe căldură mare este traficul din oraş. What’s UP a creat o piesă altfel despre traficul Capitalei şi se numeşte „Orasu’n Mişcare”. Videoclipul include situaţii pozitive din viaţă în traficul cel agitat al Bucureştiului.

What’s UP apare în „Orasu’n Mişcare”, alături de alţi artişti, YouTuberi şi vedete online. Apar şi Mikey Hash şi BroMania, promovând mijloace alternative de transport. Îi vedem pe artişti în autobuzele STB, pe trotinetă, mergând pe jos sau pe bicicletă. Autobuzul este un adevărat ecosistem, un mic univers plin de poveşti ale celor mai diverşi oameni.

Vedem copii care se joacă cu kendama, bătrâni cu zeci de ani de povestit şi tineri care leagă prietenii. Piesa lui What’s UP transmite un mesaj pozitiv, de uniune şi ne îndeamnă să arătăm că avem suflet într-o lume de roboţi. Muzicianul ne plimbă prin centrul Bucureştiului şi ne arată fântânile de la Unirea filmate de deasupra, dar şi cele mai pitoreşti zone ale Capitalei.

De interes:  Spitalul de Copii ''Louis Ţurcanu'' Timişoara - apel către medicii de familie să nu trimită orice viroză la UPU

Alte nume de celebrităţi care apar în clip sunt JO şi Ghidush, care formează conexiuni imediat cu cei din transportul în comun. Melodia este compusă şi produsă de What’s UP şi vine cu mesaj pozitiv. Iată ce declară rapperul despre creaţia sa:

Am lansat o piesă care vorbeşte despre o altfel de zi. Una pe care ne-o dorim sau poate o avem deja. Important este să fim împreună, să zâmbim, să avem grijă mereu unii de ceilalţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.