Nu există oameni care nu greșesc. Există oameni care greșesc și încearcă sa repare ceea ce au stricat. Alții, doar repeta același deznodământ.

Pentru unii, relațiile sunt precum jocurile pe calculator. Dacă o dai în bară, o iei de la capăt. Acolo nu există limite. În realitate, lucrurile stau puțin diferit. Deși, unii nu vad limita atunci când și ei s-au plictisit sa o întreacă atât de mult.

Cu toții ne dorim o a doua șansă. Oamenii nu sunt făcuți din oțel armat. Oamenii sunt fragili. Atât cei care greșesc cat și cei care permit. A doua șansă te face om. A treia șansă te face prost. E vorba de alegeri. De multe ori, alegem cu inima ca mai apoi mintea sa ne pună cu botul pe labe. Inima nu greșește niciodată. Dacă tu simți ca asta trebuie sa faci, nu cred ca exista răspunsuri corecte sau greșite. Niciun judecător de suflete nu ar trebui sa te pună la zid pentru ceea ce ai făcut. La final de zi, singurul care te va pune la zid ești tot tu.

De interes:  Bilanț coronavirus 31 ianuarie: 20.131 cazuri noi și 41 decese

Ciorba reîncălzita nu mai are niciun gust. Spune-i asta celui înfometat. O va manca și așa. A doua șansă poate fi totul atunci când nu se transformă în nimic. Pentru ca totul sau nimic e ceea ce contează. Oamenii s-au saturat de jumătăți de măsură. Cu toate acestea, unii le acceptă. Pentru că, uneori, jumătățile te fac sa vezi întregul. Asa cum întunericul te poate face sa vezi lumina, bucurându-te de ea.

Cu toții greșim. Mai mult sau mai puțin voit. La un moment dat, toți vom avea nevoie de iertare. Cu o singura condiție. Sa nu se mai repete. Fiecare zi este o a doua șansă. Atunci când azi poți face lucrurile mai bine decât le-ai făcut ieri.

A doua șansă există. Chiar dacă nu toți o merită.

Atunci cand v-ați cunoscut, nu v-ați gândit nicio clipa ca unul dintre voi va avea nevoie de o a doua șansă. Iar acum când aveți parte de ea, nu o dați în bară din nou. Pentru ca a treia șansă vine cu o dobânda mult prea mare a sufletului.

De interes:  Scene teribile la Timișoara. Un autoturism a ars ca o torță. Foto

A treia șansă nu există. E desprinsă dintr-o carte cu paginile mult prea mototolite și murdare.

Foto: Michael Hyatt

Citește mai multe pe:

www.facebook.com/alexandruchermeleu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.