Esti pasionat de antichitati sau bijuterii vechi? Iata unde le poti gasii.

ArtAntik este un magazin antichităţi online care pune la dispoziţia pasionaţilor de obiecte specifice perioadei antice, diverse produse precum: bijuterii de colecţie dar şi întregi galerii de artă a căror raport preţ-calitate este absolut impresionant.

Vorbim de asemenea şi despre lucrări orientale în această categorie veți găsi adevărate comori. Producția artistică orientală a fost întotdeauna foarte tentantă din cauza farmecului său exotic care provine din călătoriile exploratorilor și comercianților din secolul al XIII-lea. China și Orientul Îndepărtat au dezvoltat o tendință elegantă stilistică care ne-a capturat întotdeauna interesul și curiozitatea și această atracție este încă foarte puternică în zilele noastre. Vedeți vasele japoneze de porțelan Kutani și te vei îndrăgosti de arta orientală!

Diverse: Secțiunea diversă a magazinului ArtAntik este sinonimă cu opere de artă și colecții de calitate rare, idei de cadouri unice și originale, curiozități antice, mărturii autentice ale istoriei noastre; obiecte antice care sunt deosebit de rare și unele comori reale pot fi găsite în această parte a galeriei. Aici veți găsi cutii de bijuterii și cutii de ceai, miniaturi din fildeș, rame de tablouri, covoare neoclasice, vase de flori Liberty, bastoane antice, obiecte și unelte care nu mai sunt produse: aici veți găsi rarități de colecție și piese de artă decorative, articole de modă și accesorii utilizate odată de către croitorii de dans, ochelari de epocă și obiecte decorative. De exemplu, ceasul Pendulum din epoca Ludovic al XVI-lea este unul dintre piesele cele mai extraordinare de elegante pe care le veți vedea în această secțiune a galeriei noastre.

Produsele sunt absolut impresionante, sunt excepţionale. De exemplu o lucrare artistică prețioasă în argint este întotdeauna o frumusețe pentru ochi, indiferent dacă a fost făcută doar pentru un scop decorativ sau dacă are o funcție adecvată. Centrele de argint antic au un aspect unic și luminos și se concentrează puternic în fiecare cameră.

De interes:  Tehnică medicală de peste 1 milion de euro la Spitalul din Oravița – Banat FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.