Nu te-ai gândit la asta! Ce mobilier lipsește de pe lista firmelor de mutări mobilă

mutari mobila -mutari.ro

Precum orice firmă prestatoare de servicii, firmele de mutări mobilă caută să mulțumească toți clienții, ca să prindă o cotă de piață cât mai mare și afacerea să prospere. Se deduce de aici că absolut toată mobila va fi ambalată, mutată și dezambalată la destinație. Dar oare așa să fie?

Oamenii vor să evite munca fizică și stresul când se mută

Oamenii sunt în general îngroziți de ideea de a se muta, din cauza muncii fizice enorme și nivelului ridicat de stres implicat. De aceea, mulți caută o companie care se ocupă cu mutări mobilă și o plătesc pentru a prelua misiunea de a muta mobilierul și lucrurile din cutii și saci dintr-o parte în alta, mai ales dacă vorbim de apartamente mari situate la etajele superioare.

Pe de altă parte, și locuitorii de la case, care au mobilă multă și grea, din lemn masiv ori ansambluri destinate livingurilor imense, realizează că nu au nici forța și nici priceperea necesare pentru a face totul fără ajutorul profesioniștilor din domeniul mutărilor de mobilă, care au resursele necesare (materiale, auto și umane) precum și metodele potrivite.

Există oare și piese de mobilier pe care firmele de mutări tind să evite să le mute? Pentru a obține răspuns la această întrebare, este necesar mai întâi să știi ce mobilă este acceptată la mutare de aceste firme, ca prin eliminare să te apropii mai mult de un răspuns, să identifici ce a mai rămas și nu e pe listă. Să începem:

  • dulapuri de haine cu uși batante, glisante sau cu oglinzi;
  • paturi simple, duble, supraetajate; comode, noptiere;
  • configurații bucătărie, corpuri suspendate;
  • dulap TV, comodă TV, vitrină, comode înalte;
  • pantofare, cuiere, scaun și masă de bucătărie;
  • dulapuri de birou, birou, scaun de birou;
  • leagăn de grădină, mese de grădină;
  • fotolii sau seturi pentru balcon;
  • pătuț pentru copii, masă și scaun de copii…

…și lista continuă. Mai sunt poate denumiri mai puțin generaliste de mobilier, subtipuri care ar merita menționate, însă ai scăpa din vedere faptul că… nu, nu există mobilă care să fie exceptată de la mutare, evitată de echipele trimise pe teren pentru lucrarea de mutări mobilă! 🙂

Profesioniștii în mutările de mobilă acceptă orice provocare!

Ai un corp de mobilier mai deosebit și nu ești sigur că va fi acceptat de firma pe care o soliciți? Acest risc există doar la firmele mult prea mici, mult prea la început în activitate ori care nu sunt dedicate acestei activități, făcând mai degrabă simple sesiuni de transport mărfuri.

O firmă dedicată de mutări de mobilă, Mutari.ro, acceptă orice provocare. În plus, băieții care se vor prezenta la tine la ușă pentru a te muta sunt chiar rutinați cu ceea ce tu înțelegi prin mobilă imposibil de manevrat, de scos sau de cărat. Odată ce faci asta zi de zi, săptămână de săptămână, lună de lună și chiar an de an, găsești ușor soluții bune la orice provocare.

Asta face diferența dintre profesioniști și amatori – și de aceea merită să optezi pentru serviciul intitulat mutări mobilă. Pentru că merită – și pentru că știi că nu există mobilă sau bun în casa ta cu care firma să nu vrea să aibă de-a face.

De interes:  Vacanta la plaja, haine de baza pe care trebuie sa le aduci

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.