Colectarea selectivă este absolut necesară dar timişorenii nu ar trebui să fie sancţionaţi acum, în condiţiile în care RETIM şi ADID Timiş nu fac investiţii care se permită o bună desfăşurare a procesului până la capăt.

Viceprimarul Ruben Laţcău a apreciat la un post de radio local că este o ipocrizie să aplici sancţiuni acum, când nu există un centru care poate prelua polistiren, de exemplu. Reamintim, RETIM şi ADID Timiş au început să aplice etichete galbene şi roşii pe pubele. Cele galbene avertizează doar că deşeurile nu au fost puse în recipientul corect. În momentul în care este aplicată eticheta roşie, gunoiul nu mai este ridicat. Cel care nu a selectat deşeurile are posibilitatea de a o face corect până la următoarea trecere a maşinilor RETIM.

Sursa: Realitatea de Timis

The post Mai întâi investiții, apoi sancțiuni. Salubrizarea din Timișoara ridică noi probleme appeared first on Realitatea de Timiș.

De interes:  PASTILA PENTRU SUFLET: Nu amâna niciodată să-ţi faci curăţenie în suflet şi în viaţă. Mai târziu, va fi cu mult mai greu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.