Nicole Cherry despre dragostea pură şi sinceră, monogamă, care s-a pierdut din cauza trădării | Doctore [Official Video] – Banat FM

Nicole Cherry despre dragostea pură şi sinceră, monogamă, care s-a pierdut din cauza trădării | Doctore [Official Video]

Nicole Cherry a lansat o nouă piesă catchy la mijloc de toamnă, „Doctore”. Melodia primeşte un videoclip în ton cu atmosfera şi anotimpul, iar protagonista apare într-o rochie albă de epocă.

Nicole Cherry apare în „Doctore” cântând la pian pe malul unui lac. Invocă imaginea unei prinţese rămasă fără Făt Frumos, iar protagonista îi cântă drama celui fără suflare, întins lângă pian. Artista cântă despre dragostea pură şi sinceră, monogamă, care s-a pierdut din cauza trădării. Pe măsură ce piesa evoluează cerneala începe să inunde peisajul, acoperind faţa personajului masculin.

Partiturile artistei îşi iau zborul şi poposesc între nuferii de pe lac. Single-ul se doreşte a fi o continuare firească a hitului „Dansează Amândoi”, care i-a adus lui Nicole 50.000.000 de vizualizări pe YouTube. Piesa a debutat în ultima zi de septembrie, propice melancoliei şi reflecţiei la relaţiile pierdute. Muziciana doreşte totuşi să transmită că muzica vindecă dureri provocate din iubire sau de lipsa ei.

De interes:  Variante pentru noua lege a pensiilor: Formula de calcul – Vârsta de pensionare crește

Piesa este compusă de către Sandor Biro, cu care Nicole Cherry a colaborat la release-ul „Dansează Amândoi”. Echipa de producţie este aceiaşi, iar Nicole a colaborat din nou cu regizorul Iura Luncaşu şi cu aceeaşi echipă de beauty din spatele look-ului său din clipul hit trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.